Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 100 m² bez realitkyŠimkova, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký Region

Určeno ke spolubydlení
Šimkova, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 3,500


Hledáme spolubydlící/spolubydlícího do hezkého, slunného a velice prostorného bytu (přes 100m2) v centru Hradce Králové. K pronájmu nabízíme veliký neprůchozí pokoj. Byt je kompletně zařízen (pračka, myčka, mikrovlnná trouba a velice rychlý internet – 100Mbit/s), k bytu patří také sklepní kóje a balkón. Jsme dva obyčejní kluci, kteří jsou schopní se vždy dohodnout tak, abychom byli všichni spokojení.

Velice rádi vám byt ukážeme.

We are looking for a flat mate/flat mates to a very beautiful, sunny and spacious flat (more than 100m2) in the centre of Hradec Králové. We are offering large separated room. The flat is fully equipped (washing machine, dishwasher, microwave and high speed internet) there is also a balcony and cellar accessible. We are two easy going guys who are always able to make a compromise so we all can be happy.We are looking forward to your visit

Property Characteristics

Listing ID346477
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space100
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.