Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 56 m² bez realitkyVrchlického, Jihlava - Jihlava, Vysočina Region

Vrchlického, Jihlava - Jihlava, Vysočina RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Poplatky za službyCZK 1,900
+ Vratná kauceCZK 15,000


K dlouhodobému pronájmu nabízím byt 2+1 ve 4. patře bytového domu na ulici Vrchlického 2496/55 v Jihlavě (bez výtahu). Celková podlahová plocha bytu je 56 m2.

Podmínky nájmu

Cena nájmu je 8 500,- Kč měsíčně. V této ceně nejsou započítány platby za energie a další služby. Odběr elektřiny a plynu si nájemce přepíše na sebe. Odběr vody a tepla přepsat možné není, z toho důvodu bude nájemce pronajímateli měsíčně skládat zálohu za tyto služby. Dle předchozích nájemníků (2 dospělí a dítě) lze určit, že platby za energie jsou 1 900,- Kč měsíčně.

V bytě i v celém domě je zakázáno kouřit. Děti nejsou problém. Domácí zvířata při respektování pravidel čistoty atd. rovněž nejsou překážkou. Nabízím možnost zapsání trvalého bydliště. Požaduji kauci ve výši 2 měsíčních nájmů, kterou je po domluvě možno splatit na více splátek (polovina při podpisu smlouvy).

Popis místností a vybavení:

Vstupní dveře vedou do chodby, která propojuje celý byt. Z chodby se přímo vstupuje do kuchyně. Z chodby se dále vstupuje do koupelny a na toaletu – místnosti jsou odděleny a prošly kompletní rekonstrukcí v roce 2012. Z chodby se dále vstupuje do jednoho ze dvou pokojů. Do druhého pokoje je vstup z kuchyně, zároveň je průchod i mezi oběma pokoji. Podlahy: chodba a kuchyň – plovoucí podlaha, pokoje – parkety, koupelna a toaleta – dlažba.

Součástí kuchyně je elektrický sporák s varnou deskou. Kuchyňská linka je zánovní, lednička není součástí. V koupelně je topení řešeno „žebříčkem“, dále je v koupelně vana se sprchou, samozřejmostí je místo připravené na připojení pračky. Po domluvě je možno v bytě provést drobné stavební úpravy, či výměnu zařízení atp. Součástí bytu je velká šatní skříň.

Další vybavení na fotografiích není součástí nájmu.

Další vybavení a okolí domu:

V celém domě bylo před nedávnem provedeno zateplení fasády, byla vyměněna okna a zateplena střecha. Vytápění je řešeno společnou kotelnou, která zároveň zajišťuje ohřev teplé vody. Na každém radiátoru v domě je umístěn měřič tepla, takže vyúčtování nákladů za vytápění je maximálně transparentní.

Byt nemá balkon, ale jeho součástí je vlastní sklep, dále kolárna společná pro celý dům a další úložné prostory v prostorech sušárny. Z boku domu je bezbariérový přístup, díky tomu je například v prostorech kolárny zaparkovat dětský kočárek. K sušení prádla se hodí venkovní sušák umístěný na fasádě domu.

Před domem je zastávka MHD, nemocnice, škola a další občanská vybavenost je velmi blízko. Za domem se nachází zatravněná plocha a dále malý park s lavičkami. V okolí domu je několik parkovišť určených výhradně obyvatelům.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě - pouze pro vážné zájemce v odpoledních hodinách cca od 18:00. Realitní kanceláře a jiní zprostředkovatelé - prosím nevolat!

Please contact me, if you want information in English.

Property Characteristics

Listing ID342832
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space56
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.