Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 5+1 • 139 m² without real estateStavitelská, Prague - Dejvice

Stavitelská, Prague - DejvicePublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Balcony 13.1 m²
Monthly rentCZK 34,000

+ Service chargesCZK 1,900
+ Utility chargesCZK 5,000


Byt velikosti 5 + 1 s obytnou plochou 139 m2 a balkonem 13,1 m2, se nachází ve 2. patře bytového domu s výtahem. Východní strana domu je situována do tichého vnitrobloku s vlastní zahradou a navazujícím dětským hřištěm, západní strana domu směřuje do ulice Stavitelská. Dům je po rozsáhlé rekonstrukci, má novou střechu, fasádu a vnitřní rozvody medií.

Ulice Stavitelská je ideálním místem k bydlení, s velkorysým urbanistickým řešením okolního prostoru. Naproti sousedí s Ústavem organické chemie a biochemie Akademie věd, dále s kampusem ČVUT a VŠCHT a Technickou knihovnou. Součástí bloku je Dejvické divadlo. Pěší dostupnost ke stanici MHD a do stanice metra Dejvická. V blízkosti je obora Stromovka. V souběžné třídě Jugoslávských partyzánů je nespočet obchodů a služeb vč. restaurací. Parkování je možné v parkovací zóně v ulici před domem.

Byt je po kompletní rekonstrukci, s částečným vybavením. Z předsíně je vstup do šatny, technické místnosti (kotel etážového topení, pračka, sušička), dále do WC a koupelny. Z předsíně je na východní straně přístupná kompletně vybavená kuchyně se spíží a pracovna s navazující ložnicí. Z kuchyně a pracovny je přístup na balkon s výhledem do zahrady. Z předsíně je na západní straně vstup do dětského pokoje, který může sloužit též jako druhá ložnice. Další dva obývací pokoje jsou odděleny prosklenými posuvnými dveřmi. Jsou přístupné jak z předsíně, tak také z dětského pokoje. Jeden z pokojů je částečně vybaven, druhý obývací pokoj je možno vybavit podle specifických požadavků nájemce.

A flat size is 139 m2 (5+1) and it is placed on the 2nd floor in a house with a newly installed elevator. On the east side of the house, there is a garden with a direct access to a playground. The west side faces to Stavitelská street. The house is after major reconstruction, a roof and a facade have been repaired recently.

There is a popular Dejvické theatre, a tram station and a subway station in a close vicinity. Closed parking places are available in a nearby building of the Technical library. The flat is equipped with a new modern furniture. From the spacy hall there is an entrance to a wardrobe(cloak) room, technical room (with a boiler, washing machine and a dryer), a toilet and a bathroom, on the east side to a fully furnished kitchen (with a pantry), and an office which is further connected with a spacy bedroom on the east side. The kitchen and the office have an access to a balcony with a garden view. On the west side the entrance hall is connected to a children’s room (or another bedroom) which is partly furnished. Next to it there are two living rooms separated by the glass sliding doors. They are accessible from the children’s room as well as from the entrance hall. One of the rooms is fully furnished while the other one can be equipped according to client’s demands.

Property Characteristics

Listing ID342377
Layout5+1
Available from01/04/2024
Floor3
Building typeBrick
AgeOver 50 years
DesigneStandard
Užitná plocha139
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony: 13.1 m²
Lift
MHD 3 minutes on foot
Parking
Front garden 150 m²
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportStudentský dům
\uD83D\uDEB6 249 m (3 min)
Post officePraha 6
\uD83D\uDE98 1,066 m (3 min)
ShopDejvické pekařství
\uD83D\uDEB6 213 m (3 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDEB6 474 m (6 min)
Restaurantbufet Ferdinand
\uD83D\uDEB6 211 m (3 min)
PharmacyLékárna Pod sv. Matějem
\uD83D\uDEB6 117 m (1 min)
SchoolZákladní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka
\uD83D\uDEB6 467 m (6 min)
KindergardenMŠ Čínská
\uD83D\uDEB6 409 m (5 min)
Sports fieldÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
\uD83D\uDEB6 718 m (9 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 380 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.