Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 258 m² bez realitkyČastohostice, Častohostice - Častohostice, Vysočina Region

Častohostice, Častohostice - Častohostice, Vysočina Region
PriceCZK 1,100,000


Nabízíme k prodeji rodinný dům (vhodné také jako rekreační objekt) v centru klidné obce. Dům stojící u rybníka je ideálním místem k odpočinku. Krásné okolí nabízí také možnost aktivního trávení volného času. Obec se nachází 5km od Moravských Budějovic a 20km od Vranovské přehrady.

Dům prošel v roce 1998 rekonstrukcí. V přízemí domu se nachazí kuchyně, obývací pokoj a koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bojlerem, ohřívající vodu na noční, nebo denní proud. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým vařičem a elektrickým sporákem. Z chodby se dále po dřevěném, lakovaném schodišti vystoupá do obytného podkroví. Dům je vytápěn lokálními stáložárnými kamny a v podkroví také přímotopy. Vše je součástí prodeje. Za domem je udržovaná uzavřená zahrada. K domu patří i suchý sklep, ve kterém je umístěna domácí vodárna napojena na vlastní zdroj pitné vody. Je zde také možnost přepnutí na obecní vodovod. Dopravu zajišťuje pravidelná autobusová linka, popř. je možné také vlakové spojení.

Property Characteristics

Listing ID34169
Layout4+kk
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space258
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.