Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 3+1 • 90 m² bez realitkyDrinov, Morkovice-Slížany - Slížany, Zlínský Region

Drinov, Morkovice-Slížany - Slížany, Zlínský Region
PriceCZK 1,800,000


Dum po generalni oprave v r. 2007 na stredni Morave, v obci asi 53km od Brna, 5km od dalnice smer Kromeriz. Objekt je ve stredu obce, kde je obchod, materska skola, pohostinstvi, fotbalove hriste. Hlavni silnice je nedavno opravena vcetne novych chcdniku. Tydne sem dojizdi lekar.

Patrovy dum ma novou strechu (krov a stresni tasky z Hranic), nova plastova okna (Actual), kanalizaci, vodu vedenou v plastu a elektrinu (220V a 480V). Je napojen na verejny vodovod, ale na dvore je take studna. Ve vedlejsich budovach (ktere nejsou sanovany) jsou i 2 garaze. Ze zatravneneho dvora se dostaneme do udrzovane zahradky (vymera asi 300m2)s mladymi ovocnymi stromky. Celkova plocha nemovitosti je 639m2, zastavena plocha 98m2 a obytna plocha 90m2. Vsude jsou nove vnitrni omitky. Pokoj v 1. poschodi ma plovouci podlahu a dreveny strop. Na dalsich 70m2 v prvnim poschodi lze jeste vybudovat pokoje. Pokoje v prizemi a schodiste do patra maji na podlaze obklady. Pres predsin vejdeme do haly a kuchyne s kuchynskou linkou. V prostorne koupelne se naleza vana, umyvadlo, zebrik na suseni a take WC a bidet. Ustredni vytapeni je plynove kotlem Protherm. Dum je vybaven internetem, telefoni linkou a satelitem.

Property Characteristics

Listing ID34051
Layout3+1
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space90
Floor2
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.