Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 255 m² without real estatePráčská, Prague - Záběhlice

Práčská, Prague - Záběhlice
Monthly rentCZK 299

+ Service chargesCZK 4,000


Sleva: Nabízím pronájem obchodního prostoru, který lze využít jako prodejnu potravin, restauraci, lékárnu, vzorkovou prodejnu apod. Jedná se o přízemní prostor, o rozloze 255 m2, s výlohami kolem dokola celého prostoru, se dvěma vstupy a s možností rozdělení na 2 samostatné prostory. Jedná se o prostor vybudovaný v rámci bytové výstavby (cca 220 jednotek), přímo u domu je stanice autobusu Záběhlická škola, přímo naproti tomuto projektu je velké sídliště. Zajímavostí je, že nejbližší supermarket, večerka, či restaurace se nachází několik stanic autobusem, což zvyšuje prestiž tohoto obchodního prostoru.

Cena je 299,-Kč/1 m2 + DPH, při rychlém jednání sleva, nájemní smlouvu je možné uzavřít minimálně na 5 let, neplatíte odstupné, ani provizi, pouze vratnou kauci 3 měsíční nájmy. Výslovně si nepřeji být kontaktován zprostředkovateli. Sdělte mi Vaše tel. číslo, ozvu se Vám co nejdříve. Email: pronajem.prodejny@atlas.cz

Property Characteristics

Listing ID336484
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Plocha nebytového prostoru255
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.