Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+1 • 132 m² bez realitkyPuškinovo náměstí, Prague - Bubeneč

Puškinovo náměstí, Prague - BubenečPartially equipped
Monthly rentCZK 29,900

+ Poplatky za službyCZK 6,000
+ Vratná kauceCZK 60,000


Majitel domu nabízí k pronájmu reprezentativní a velmi příjemný byt 4+1 po celkové rekonstrukci, o ploše 132m2, s okny do parku, v rezidenční čtvrti Praha 6 – Bubeneč (Arch. Stivo Vacek). Byt se nachází ve 2. patře klidného a udržovaného cihlového domu s výtahem. Jedná se o zajímavý byt s typickými prvorepublikovými prvky, především velkými okny, díky kterým je v bytě dostatek světla, s kazetovými stropy, s původními zdobenými dřevěnými zárubněmi a prosklenými dveřmi do jednotlivých místností. Byt se skládá ze vstupní prostorné haly, plně vybavené nové kuchyně, dvou neprůchozích a dvou průchozích pokojů, balkonu, koupelny se dvěma umyvadly, bidetem, vanou a WC. Součástí bytu je i velká průchozí šatna s vestavnými celostěnnými skříněmi. V bytě jsou převážně parkety, v kuchyni linoleum, šatna a 1 pokoj jsou vybaveny kobercem. Vstup do bytu jistí bezpečnostní dveře, byt je vybaven trezorem. Možnost připojit internet (v domě skříň UPC), telefon, PC síť je rozvedená po místnostech. Ohřev vody a vytápění zajišťuje vlastní domovní plynová kotelna. Parkování je bezproblémové v místě, na smíšených či rezidentských zónách, ve vedlejším domě je možnost placeného krytého garážového stání.

Lokalita Bubenče je skvělé a vyhledávané místo k bydlení. Je zde velice bezpečno, výborná dopravní dostupnost (5 min. pěšky od domu se nachází metro linky A – Dejvická a tramvajové linky do celé Prahy), v okolí je veškerá občanská vybavenost jako potraviny, restaurace, řezník, banky, pošta, cukrárny, kavárny, holičství, školy, školky, zdravotní péče apod. Dále je v okolí také hodně parků vhodných pro procházky, jízdu na kole, in line bruslení apod. (nedaleko pěšky dostupná Stromovka, v krátké dojezdové vzdálenosti Šárka, Letenské sady).

Byt je možno využívat i jako reprezentativní kancelář.

Property Characteristics

Listing ID336001
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space132
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCD

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.