Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 35 m² bez realitkyBezručova, Chomutov - Chomutov I, Ústecký Region

Bezručova, Chomutov - Chomutov I, Ústecký Region
Monthly rentCZK 5,300

+ Poplatky za službyCZK 450
+ Vratná kauceCZK 10,600


Dlouhodobě pronajmu 1+1 v CENTRU Chomutova. Budova po celkové revitalizaci, nový výtah, vchod, zateplení, plastová okna, byt po částečné rekonstrukci. V bytě plovoucí podlaha, místo pro pračku, koupelna po úpravách s malou vanou (jádro není zděné), klidný vchod, pěkný výhled do parku, nutné vidět. K bytu náleží sklepní kóje. Veškerá občanská vybavenost v okolí. Kauce 2 měsíční nájem. Volný od 28.3.2018. Prohlídka dle dohody.

Max. pro dva slušné pracující nájemce - nekuřák.

Poplatky jsou uvedeny pro jednu osobu - voda, teplo, společnou elektřinu, výtah atd. - nezahrnují elektřinu a plyn, kterou si nájemce převádí na sebe.

RK prosím nevolat.

Long term rental of 1 +1 in CENTER of Chomutov city. Building after total revitalization, new lift, entrance, insulation, plastic windows, apartment after partial reconstruction. In the apartment there is a floating floor, a place for washing machine, a bathroom after treatments with a small bath (the core is not bricked), a quiet entrance, nice view to the park, it is necessary to see. The apartment has a cellar. All civic amenities nearby. Deposit 2 monthly rent. Available from 28.3.2018. Visit by arrangement.

Max. for two decent working tenants - non-smoker advantage.

Charges are for one person - water, heat, common electricity, lift, etc. - do not include electricity and gas that the tenant transfers to himself.

Property Characteristics

Listing ID333991
Layout1 bedroom
Floor7
Building typePrefab concrete
Floor space35
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.