Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 51 m² without real estateMladé Buky - Hertvíkovice, Královéhradecký Region

Mladé Buky - Hertvíkovice, Královéhradecký Region
Monthly rentCZK 6,000


Nabízíme k pronájmu nový bezbariérový byt 1+1 o výměře 46,5 m2 v 1. nadzemním podlaží čtyřpatrového domu v obci Mladé Buky. Ideální pro milovníky přírody a outdoorových sportů jako rekreační bydlení, tak i bydlení celoroční. V bytě se nachází chodba, kuchyň, ložnice a koupelna s WC. Byt je vybaven sníženou kuchyňskou linkou s dřezem, dřevěnými dveřmi značky Sapeli a plastovými okny. Koupelna je vybavena umyvadlem, bezbariérovým sprchovým koutem a WC. Povrch podlah v bytě tvoří koberec v kuchyni a obytné místnosti, v chodbě a koupelně je položena dlažba. Topení a teplá voda centrálně, v bytech jsou instalována měřidla spotřeby.

K bytu patří sklep v suterénu domu o ploše 4,2 m2. V bezprostřední blízkosti se nachází autobusová zastávka a 50m od domu velké parkoviště. Byt je připraven k nastěhování. Uvedená cena neobsahuje poplatky za služby.

Bezprostřední okolí obce Mladých Buků poskytuje široké možnosti sportovních aktivit. Patří mezi ně blízký golfový areál s 18-ti jamkami, velké množství cyklistických tras, lesní koupaliště, v zimních měsících pak mnoho běžeckých stop. Přímo v obci Mladé Buky se nachází lyžařský areál, 300m od domu lze využít ski parku s umělým zasněžováním a osvětlením pro noční lyžování. Celoročně je v areálu v provozu 1520 m dlouhá bobová dráha, bikepark, bungee trampolíny, Dětský KIDpark a snowtubing. Nedaleko obce se nachází také krkonošská horská střediska jako Janské Lázně (6 km), Pec pod Sněžkou (15 km) či Špindlerův Mlýn (40 km) či ZOO Dvůr Králové nad Labem (20 km).

Property Characteristics

Listing ID330999
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha51
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.