Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Non-residential property
  • Other

Show all listings

Commercial property to rent • 85 m² without real estateŠtítného, Prague - Žižkov

Štítného, Prague - ŽižkovPublic transport 3 minutes of walking
Monthly rentCZK 22,900

+ Service chargesCZK 550


Majitel činžovního domu v ulici Štítného 16-Praha 3 Žižkov nabízí k dlouhodobému pronájmu (3-5 let) originální zrekonstruovaný nebytový prostor v suterénu činžovního domu o celkové ploše 85m2 se samostatným vstupem z ulice. Připraven k okamžitému pronájmu, vyklizený a prázdný.

Prostor byl provozován od roku 1998 jako restaurace - Hospoda Na Mýtince aneb klub divadla Járy Cimrmana, po deseti letech činnost ukončili a posledním, kdo prostory užíval byl nájemce provozující Hospodu u Habásků (provoz hospody a studené kuchyně). Důvod ukončení spolupráce byl provozování především v noci do ranních hodin a hluk na ulici před domem (koření, popíjení, atd. ..).

Vhodné využití jako galerie, ateliér, pivní restaurace, prodejní studio, …. s provozem limitujícím ukončení činnosti do 23 hod. Ne herna bar s nočním provozem !!!

Prostor je rozčleněn na 2 hlavní místnosti - přední větší plochu – cca 50 m2. Zadní místnost byla využívána jako další prostor pro sezení, kulečník, fotbálek, šipky,…dále jsou zde dostavěné směrem do dvora domu toalety.

Příruční sklad s regály - řešeno prodloužením se samostatným uzavíratelným zadním vstupem z chodby domu. Jedná se o suterénní prostory s doplněnou podlahou z půdovek, stěny jsou kombinovány z opuky a cihelné vazby, cihelné klenby....

Cena za pronájem dle nabídek a užívání prostor. Elektřina se převádí na nájemníka, nyní u dodavatele Bohemia Energy a.s., spotřeba elektřiny cca 3.600,-Kč/měs, 3-fázový jistič 3x32A, sazba D45d. Původní nájemce zanechal starší vzduchotechniku, kterou je nutné revidovat a upravit dle vlastních potřeb a způsobu využití prostor. Domovní služby a vodné/stočné se hradí pronajímateli čtvrtletně dle spotřeby. Kauce nebyt.prostoru dohodou dle investic, využití a délky nájmu.

Ve dvoře domu je možnost pronájmu garáže - suchého skladu 60 m2 (teplota léto 17 st.C, zima 12 st C-bez použití topení). https://kodidek.cz/commercial/5

Celý dům je tržně pronajat, vždy je možnost pronajmout si k nebytovému prostoru také byt. V domě je možné si pronajmout byt, ve dvoře velká garáž ¨viz foto (sklad-60m2..) podrobně vše na www.kodidek.cz .

V druhé části domu je nebytový prostor dlouhodobě pronajat jako knihkupectví Volvox Globátor. V okolí je mnoho penzionů, menších hotelů a restaurací.

Prohlídky po tel. dohodě na čísle 602 204 257(majitel), nejlépe v době 8.00-19.00 hod.

Neplatíte provizi ani žádné odstupné :) =majitel. Volné ihned. Prostor je prázdný a připravený k okamžitému pronájmu viz foto prázdného prostoru, ale pro představu prezentujeme také foto posledního využití jako hospody.

Property Characteristics

Listing ID326526
LayoutOther
Available from03/09/2020
OwnershipPersonal
Plocha nebytového prostoru85
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typeBrick

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportU Památníku
\uD83D\uDEB6 263 m (3 min)
Post office
\uD83D\uDEB6 278 m (3 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 124 m (1 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 285 m (3 min)
RestaurantSOU100
\uD83D\uDEB6 82 m (1 min)
PharmacyLékárna U Matky Boží
\uD83D\uDEB6 246 m (3 min)
SchoolZUŠ Štítného
\uD83D\uDEB6 13 m (0 min)
KindergardenVeverka
\uD83D\uDEB6 216 m (3 min)
Sports fieldTišerova škola boxu
\uD83D\uDEB6 150 m (2 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 628 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.