Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 56 m² bez realitkyMolákova, Prague - Karlín

Molákova, Prague - KarlínEquipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nabízím k pronájmu byt 2+1, 2 neprůchozí pokoje, 56 m2, ve 3. patře panelového domu, ulice Molákova, Praha 8 – Karlín. Byt se nachází v velice klidné a plné zeleně lokalitě. Byt se pronajímá včetně vybavení: kuchyňská linka, lednice, pračka, atd. Topení ústřední dálkové. Veškerá občanská vybavenost v okolí a perfektní dopravní dostupnost do centra, v blízkosti tramvaje a metro B – Invalidovna ( 1 min. chůze ). Byt je ihned k nastěhování. Nabídka velice vhodná pro studenty.

Cena 15 000 Kč za měsíc, včetně poplatků za vodu, plyn, elektřinu a topení. Moznost k pripojeni k internetu.

Volejte 603303183

I am offering a flat for rent: 2+1, 56 m2 on the 3rd floor, Molákova, Praha 8 – Karlín. The building is a national heritage site (one of the first panel houses in the CZ). It is located in a very quiet and green area. The house is sold fully furnished, including: oven, refrigerator, washing machine, TV, cable internet etc. The flat has remote district heating. The flat is close to communal amenities: basketball/football court, dog park, playground, pizzeria, supermarket etc.. It has a perfect connection to the centre; 1 min walk to the tram or metro B Invalidovna metro. The flat is immediately available and appropriate for students.

Price: 15 000 Kč per month, all bills included. Contact 603303183

Property Characteristics

Listing ID325250
Layout2 bedroom
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space56
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.