Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 77 m² without real estateChelčického, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký Region

Chelčického, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 19,900


Nabízíme k pronájmu nově a kvalitně zrekonstruované obchodní/komerční prostory v přízemí bytového domu po celkové rekonstrukci na frekventovaném a viditelném místě v centru Hradce Králové. Reprezentativní komerční prostory mají velkou výlohou s izolačními bezpečnostními skly, klimatizace, EZS, rozvody Ethernetu, TV a bezpečnostních kamer. Variabilní obchodní prostor do ulice i do dvora, skladový prostor/kancelář, kuchyňka, soc. zázemí, služební vchod. Vhodné pro obchod, služby, kontaktní místo, komerční kancelář nebo provozovnu ap. Prostory jsou na frekventovaném místě v blízkosti OC Atrium, hl. nádraží a terminálu HD s možností parkování před prostory, s výbornou dostupností MHD. Ihned k dispozici, PENB třída C. Měsíční náklady 19900 + energie + kauce.

Kontaktní email: pronajemhk@centrum.cz

Doporučujeme prohlídku.

We are offering offering offering commercial/retail spaces for rent, located on the ground floor of a fully renovated apartment building at a busy and visible site in the downtown area of Hradec Králové. The spaces are equipped with large insulated safety glass shop windows, air conditioning, security alarm, ethernet and coaxial wiring, and include a back door. Variable retail space, office/storeroom, kitchenette, sanitary facilities. Appropriate for stores, services, offices, etc. The building is at a busy location near the OC Atrium, the main train station and the public transport terminal. Easily accessible by public transport with parking space available in front of the building. Available immediately. Monthly rent 19900 Kč + energy + downpayment.

Contact e-mail: pronajemhk@centrum.cz

Property Characteristics

Listing ID322931
LayoutOther
Available from02/08/2020
OwnershipPersonal
Plocha nebytového prostoru77
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportOD TESCO a ATRIUM
\uD83D\uDEB6 282 m (3 min)
Post officeZásilkovna
\uD83D\uDEB6 25 m (0 min)
ShopČerstvá drůbež
\uD83D\uDEB6 149 m (2 min)
BankRaiffeisenbank
\uD83D\uDEB6 186 m (2 min)
RestaurantRestaurace Vulkán
\uD83D\uDEB6 21 m (0 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDEB6 223 m (3 min)
SchoolPrvní soukromá základní škola
\uD83D\uDEB6 524 m (6 min)
KindergardenMŠ Kampanova
\uD83D\uDE98 1,573 m (4 min)
Sports field
\uD83D\uDEB6 105 m (1 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 306 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.