Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 56 m² without real estatePaříkova, Prague - Vysočany

Reserved
Paříkova, Prague - VysočanyPartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 4,000


Vlastník nabízí k pronájmu byt v moderním bytovém domě Rubeška 2. Prostorný byt 2+kk /56m2+4m2 balkon/ je dobře dispozičně řešen. Byt se nachází v 7. patře, nabízí pěkný výhled. Pod jižně orientovaným velkým francouzským oknem obývacího pokoje vede jen cesta pro pěší. Je vybaven kuchyňskou linkou německé značky LEICHT se spotřebiči AEG (myčka, trouba, varná deska, lednice+mrazák), v předsini věstavěné skříně, masivní bezpečnostní dveře. Prostorná koupelna s vanou a bidetem, oddělené WC, na podlaze mramor, TV/internet v obou místnostech.

Společné prostory včetně okolní zeleně jsou pravidelně udržované. V domě lze využit recepci (např. příjem zásilek a pošty) nebo úschovnu kol. U správcovské firmy je možné objednat veškeré opravy a služby. Kamerový systém napojený na 24 hod. recepci společně se vstupem na čipy zaručuje vysokou míru bezpečí bytu i garáží.

Silnou stránkou bytu je výborná dopravní dostupnost. Stanice metra, tramvaje a vlakového nádraží jsou ve vzdálenosti 100 metrů, autobusy o 50 metrů dále. Do lokality jezdí noční spoje. Další výhodou je blízkost všech potřebných obchodů. Pekárna, lékárna a večerka přímo v domě, cukrárna, čerstvé ryby a lokální nákupní centrum Fénix (Billa, pošta, čistírna, opravna obuvi , fitness a další) 3 min chůze. Nemocnice s poliklinikou 5 min chůze.

Měsíční nájem činí 12.000kč, zálohové poplatky 4.000kč + elektřina, kauce 20.000kč, žádné poplatky RK. K dispozici v květnu 2017 nebo dle dohody.

Property Characteristics

Listing ID300435
Layout2+kk
Floor7
Building typeBrick
Užitná plocha56
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.