Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 4+kk • 130 m² without real estateVelemínská, Prague - Dolní Chabry

Reserved
Velemínská, Prague - Dolní ChabryParking • Garage
Monthly rentCZK 22,000

+ Service chargesCZK 5,300
+ Refundable depositCZK 44,000


Pronájem krajního řadového rodinného domu 4+kk/Z/G, Praha 8 - Dolní Chabry. Dům se nachází v klidné oblasti v zástavbě rodinných domů. V přízemí předsíň, technická místnost, WC, spíž, obývací pokoj s kuchyní a se vstupem na zahradu. V patře 3 samostatné ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou a sprchovým koutem, šatna a přístup na půdu. Pokoje jsou neprůchozí. Dům je nezařízený s vybavenou kuchyňskou linkou, plouvoucí podlahy . Vytápění a teplou vodu zajišťuje plynový kotel. K dispozici automatická pračka. Na zahradě je krytý bazén a domek na nářadí. V přízemí domu jsou okna opatřena venkovními roletami na elektropohon. Součástí domu je garáž + jedno nekryté stání.Vjezdová brána a garážová vrata jsou na dálkové ovládání. Výborná dostupnost MHD, plná občanská vybavenost, blízko základní škola.Nejbližší metro - Kobylisy.

Poplatky zahrnují - plyn, elektřina, voda, odpady (konečné učtování dle spotřeby).

Dům je nekuřácký a není ideální pro psy.

Rental of a last House in row, 4 + kc/garage, in Praha 8 - Dolni Chabry. The house is located in a quiet compound area of other houses. Ground floor - entrance hall, utility room, WC, pantry, living room with kitchen and access to the garden. Upstairs - 3 bedrooms with fitted wardrobes, bathroom with a washing machine , cloakroom. The rooms are fully separated. The house is furnished with a fully equipped kitchen. Heating and hot water is provided by a gas boiler. Covered swimming pool and tool house in the garden. The ground floor windows are fitted with exterior electric shutters. The house has a garage + one uncovered parking. Entrance gate and garage door on a remote control. Excellent public transport and connection to the center, civic amenities, elementary school.

Payments include - gas, electricity, water , waste (regular reconciliation based on real consumption)

The house is non-smoking and it is not ideal for dogs.

Property Characteristics

Listing ID294443
Layout4+kk
Available from09/11/2020
ConditionVery good
OwnershipPersonal
Age10 to 30 years
DesigneStandard
SewagePublic sewage
Užitná plocha130
Fully furnishedUnfurnished
Plot space400
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source

Additional information

Parking
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.