Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 25 m² bez realitkyTyršova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Tyršova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Vratná kauceCZK 10,000


Nabízím k pronájmu byt 1+1 v Králově poli na ulici Tyršova. Jde o byt s menší kuchyní s varnou deskou, lednicí, myčkou nádobí, jídelním stolem. Dále koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a záchodem. Pokoj s rozkládacím gaučem, skříní, stolkem a křeslem. Byt bude volný začátkem července. V domě je za poplatek k dispozici prádelna vybavená pračkou a sušičkou. V ceně bytu je, internet, satelitní a televizní signál, veškeré energie a náklady na společné prostory. Kauce na byt je jeden nájem. Pouze pro nekuřáky! Cena stanovena pro jednu osobu.

We offer the flat with small kitchen and living room. It is fully furnished with sofabed, table, chair, wardrobe. In the kitchen there is a fridge, microwave, gas stove, dishwasher. Bathroom is with the shower. There is washing maschine and dryer in the house (for a fee). Garden is free to use. Price is 10500,-Kc including electricity, water, heating, internet. Deposit is 10500,-Kc

Property Characteristics

Listing ID290656
Layout1 bedroom
Available from09/07/2018
Building typeBrick
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.