Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property for sale • 10 m² without real estateK rotundě, Prague - Vyšehrad

K rotundě, Prague - Vyšehrad
PriceCZK 2,000,000


Nabízíme k prodeji hrobku umístěnou v arkádách Vyšehradského hřbitova. Exkluzivní místo se nachází v severovýchodní části nekropole, poblíž památníku Slavín. Nachází se v oddělení 14 (ark), číslo hrobu 13.

Vyšehradský hřbitov je unikátním pohřebištěm národního významu a jsou zde uloženy nejvýznamnější osobnosti naší historie. Hřbitovní arkády vznikaly jako místo odpočinku pro ty nejmajetnější rodiny, které si mohly dovolit nechat zbudovat reprezentativní hrobku se vší dobovou nádherou. Nabízená hrobka splňuje nejvyšší nároky tehdejšího hřbitovního „luxusu“.

Hrobku zbudovala První továrna na zpracování kamene L. Šaldy v Praze-Emauzích. Jako jedna z mála je opatřena nikou, v níž se nacházejí dvě kamenné lavičky a sousoší z bílého mramoru. Socha je dílem Antonína Poppa, významného českého sochaře a medailéra, a zachycuje mladou ženu s děvčátkem po boku.

Property Characteristics

Listing ID289765
LayoutOther
OwnershipPersonal
Plocha nebytového prostoru10
Fully furnishedUnfurnished
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.