Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 26 m² bez realitkyVrchlického, Prague - Košíře

Vrchlického, Prague - KošířeEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 12,500


Plne zarizena, utulna, svetla garsonka, 26 m2, 5 min od stanice metra Andel (3 stanice tramvaji), 4.patro s vytahem. V garsonce je patrova postel, pod ni prostorny pracovni stul, dále je v hlavni mistnosti sedacka, skrine, knihovna, konferencni stolek a stolek pod televizi. Maly kuchynsky kout je soucasti predsine - elektricky dvouvařič, lednice. Pracka je v koupelne. WC samostatne. Moznost telefonu a internetu. Plne vybaveno vcetne zehlicky a nejakeho nadobi. K dispozici od 1.6., pouze pro nekuraky a bez zvirat. Vhodne pro jednoho cloveka.

Fully equipped bright, cosy studio. 26 m2, 5 mins from metro station Andel (3 tram stops). 4th floor with a lift. There is bunk bed - underneath a spacious desk, wardrobe, sofa, small table and bookcase. Small kitchen corner consists of a cooker and fridge. Washing machine is in the bathroom. Equped with iron, some dishes etc. Possibility of internet and telephone line. Available from June for non smokers and without pets. Suitable for one person.

Property Characteristics

Listing ID287309
LayoutSmall studio
Floor4
Building typeBrick
Floor space26
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.