Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 24 m² bez realitkySpodní, Prague - Lahovice

Spodní, Prague - LahoviceEquipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Dlouhodobě pronajmu garsonieru v prvním patře vily se samostatným vchodem a terasou viz uvodní foto-přístup na tersu je přez chodbu.Garsonka a celý dum nedávno prošel nákladnou rekonstrukcí.Okna plast směr jihovýchod. V bytě je internet-Wi-Fi+ Ups HD 250 Tv stanic. Smíchovské nádraží 10min,Václavské nám 30min-autobusová zastávka Lahovice je 150m.Interval ve špičce cca 4min,noční autobus.Garsoniéra je kompletně vybavená včetně nové lednice+pračka,televize,letiště které má polohovatelné rošty-k nastěhování ihned. Městský vodovod.Ustřední topení. Naprosto bezpečná a klidná lokalita s nulovou kriminalitou.

300m od Vltavy+cykloztezka centrum Prahy-Karlštejn,Inline.Vhodné spíše pro jednu osobu.Děti ne,pes ne- jiná zvířátka po dohodě není problém.Zahrada není k dispozici. Celková cena za měsíc včetně internetu a Ups je cca 8000kč.Pro více info mě neváhejte kontaktovat.Jsem majitel nemovitosti.

Property Characteristics

Listing ID287240
LayoutSmall studio
Floor1
Building typeBrick
Floor space24
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCA

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.