Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 44 m² without real estateBělehradská, Prague - Nusle

Bělehradská, Prague - NuslePublic transport less than a minute of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 16,000Save CZK 2,000CZK 18,000

+ Service chargesCZK 1,000
+ Utility chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 16,000


Nejlevnější dvoupokojový byt na hranici Prahy 4, 2 a 10, volný ihned.

Nabízím k pronájmu byt v nově zrekonstruovaném objektu na Bělehradské ulici. Dům byl rekonstruován před 10 lety, byt samotný prošel znovu kompletní rekonstrukcí v roce 2021.

Byt 2+kk je plně vybaven: novou kuchyňskou linkou Ikea se sklokeramickou varnou deskou, lednicí, mikrovlnkou. V obývacím pokoji je jídelní stůl + židle, sedací souprava, konferenční stolek. V ložnici postel 180x200cm vč. matrací, šatní skříně, pracovní stůl. V koupelně je vana a kombinovaná pračka se sušičkou. Byt je vytápěn přímotopy a voda je ohřívána bojlerem - výhodný tarif s 20 hodinovým nočním proudem; denně. Podlahy - plovoucí. Výhodou je velmi dobrá dopravní dostupnost a výtah přímo v objektu, parkování v okolí domu je také bez problémů, dům i byt je bezbariérový. V okolí naleznete Havlíčkovy sady (Grébovka), několik sportovišť, kaváren s výběrovou kávou, minipivovarů, restaurací, non-stop potravin i standardních řetězců. Do 3 minut pěšky jste u několika škol a školek, hřišť, polikliniky i kostela. Internet od O2, nebo Vodafone. Pokoje jsou průchozí. V ceně poplatků je vodné a stočné, odvoz odpadů, provoz výtahu, úklid objektu. Nájemce si na sebe převádí odběr elektrické energie (cca 3000Kč/měsíc). Vybavení bytu je možné částečně měnit. Po dohodě na dlouhodobém nájmu je možné doplnit nové, potřebné vybavení, stejně jako další jednání o výši nájemného.

The cheapest two-room apartment on the border of Prague 4, 2 and 10.

I offer for rent an apartment in a newly renovated building on Belehradská Street. The house was renovated 10 years ago, the apartment itself underwent complete renovation again in 2021.

The 2+kk apartment is fully equipped: a new Ikea kitchen unit with a ceramic hob, fridge, microwave. In the living room is a dining table + chairs, sofa set, coffee table. In the bedroom, a bed 180x200 cm incl. mattresses, wardrobes, work desk. The bathroom has a bathtub and a combined washing machine with a dryer. The apartment is heated by electric heaters and the water is heated by a boiler - a favourable tariff with 20 hours of "night energy fee" per day. Floors - laminate. The advantage is very good transport accessibility and an elevator right in the building, parking around the house is also without problems, the house and the apartment are wheelchair accessible. Internet from UPC or Vodafone. The rooms are walk-through. The fees include water and sewage, waste removal, elevator operation, cleaning of the building. The tenant transfers the consumption of electricity to his own account(approx. CZK 2,000/month). The equipment of the apartment can be partly changed. After agreement on a long-term lease, it is possible to add new, necessary equipment.

Property Characteristics

Listing ID284832
Layout2+kk
Available from23/09/2023
Floor2
Building typeBrick
HeatingElectric boiler
DesigneStandard
Užitná plocha44
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete

Additional information

Lift
Pets are welcome
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportOtakarova
🚶 65 m (1 min)
Post officePraha 416
🚶 72 m (1 min)
ShopPotraviny
🚶 95 m (1 min)
BankRaiffeisenbank
🚶 70 m (1 min)
RestaurantBaretta Pizza & pasta
🚶 50 m (1 min)
PharmacyDr. Max
🚶 185 m (2 min)
SchoolZŠ Táborská
🚶 329 m (4 min)
Kindergarden
🚶 618 m (7 min)
Sports fieldFitness Victory
🚶 495 m (6 min)
Playground
🚶 269 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.