Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 5953 m² without real estateKersko, Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský Region

Kersko, Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský Region
PriceCZK 4,800,000


Nabízím k prodeji pozemek v Kersku (obec Hradištko). Krásný pozemek se vzrostlým dubovým lesem se nachází v rekreační oblasti Kersko. Nyní je veden jako lesní pozemek, ovšem z lesního fondu lze vyjmout až 1/2 plochy pozemku. Dle platného územního plánu je pozemek určen k výstavbě rekreační chaty. Podmínky pro výstavbu chaty jsou dle územního plánu totožné s omezeními pro výstavbu RD. Maximální plocha k zastavění je 416 m2. Plocha pozemku (necelých 6 tis. m2) umožňuje jeho rozdělení na dvě samostatné parcely určené k výstavbě. V obci je schválen záměr výstavby obecního vodovodu a kanalizace s možností napojení pozemku. Na pozemku je zatím možno vybudovat studnu. Známá restaurace Hájenka je vzdálena cca 900 m. Dálnice D11 z Prahy na Hradec Králové 5,5 km; pražský okruh (nájezd z D11) 25 km - 20 minut.

We offer a beautiful forest land lying in famous area of Kersko known from work of czech writer Bohumil Hrabal. According to master plan is possible to built a holiday cottage 416 sqm (the conditions are the same as for detached house). The land can be devided into two separate parcels intended for construction. Famous restaurant lodge is located about 900 m far. D11 motorway from Prague to Hradec Králové 5.5 km; Prague 25 km - 20 minutes.

Property Characteristics

Listing ID272925
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Floor space5,953
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.