Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² without real estateHokejová, Prague - Hostivař

Reserved
Hokejová, Prague - HostivařPublic transport 3 minutes of walking • Equipped
Monthly rentCZK 15,600

+ Service chargesCZK 4,200
+ Refundable depositCZK 20,000


Nově (02/2018) zrekonstruovaný a plně vybavený byt. K dispozici ihned.

Velmi hezký byt v příjemné a klidné lokalitě v Hostivaři ihned k nastěhování, okna bytu jsou do jižní i severní strany, hezký výhled na Prahu. Z obou stran domu je zeleň. Příjemní sousedé.

Byt 2+1 má zděné jádro, prostornou vstupní chodbu, samostatnou kuchyň s jídelním koutem, dva samostatné (neprůchozí) pokoje, koupelnu s vanou. Podlahy parkety, vinyl a dlažba. Byt je kompletně vybavený novými spotřebiči a nábytkem (lednice, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, sporák, postel, stůl, židle, úložné prostory, gauč atd.). Součástí bytu je zamykatelný balkón přístupný z chodby. V ceně služeb je UPC internet a TV.

V okolí je hostivařský lesopark a přehrada, školka, základní škola, areál Golf Hostivař, 25m krytý bazén, sportovní areál, hlídané parkoviště, supermarket. Možno parkovat bez problémů přímo před domem.

MHD: Nejrychlejší spojení (za 15 min) do centra je vlakem ze stanice Praha-Hostivař. V okolí spojení autobus, tramvaj, metro A Skalka nebo Depo Hostivař, metro C Chodov nebo Háje.

New (02/2018) renovated and fully equipped apartment. In 15 minutes to the center. Available.

Very nice apartment in a nice and quiet location in Hostivař immediately to move in, the windows of the apartment are on the south and north side, nice view of Prague. Both sides of the house are green. Nice neighbors.

Apartment 2 + 1 has brick core, spacious entrance hall, separate kitchen with dining area, two separate rooms, bathroom with bathtub. Flooring parquet, vinyl and tiles. The apartment is fully equipped with new appliances and furniture (refrigerator, washing machine, dishwasher, microwave oven, stove, bed, table, chairs, storage, sofa, etc.). Part of the apartment is a lockable balcony accessible from the corridor. UPC internet and TV.

In the surroundings there is a hunting park and dam, kindergarten, primary school, Golf Hostivař area, 25m indoor pool, sports complex, guarded parking, supermarket. You can park without problems right in front of the house.

Public transport: The fastest connection (in 15 minutes) to the center is by train from Prague-Hostivař station. Nearby bus, tram, metro A Skalka or Depo Hostivař, metro C Chodov or Háje.

Property Characteristics

Listing ID27114
Layout2 bedroom
Floor5
Building typePrefab concrete
Užitná plocha70
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportGercenova
🚶 289 m (3 min)
Post officePraha 102
🚶 335 m (4 min)
ShopAlbert
🚶 285 m (3 min)
BankKomerční banka
🚘 2,515 m (7 min)
RestaurantHarmony
🚶 255 m (3 min)
PharmacyHostivařská lékárna
🚶 352 m (4 min)
SchoolStřední škola automobilní a informatiky
🚘 1,293 m (4 min)
Kindergardenmateřská škola
🚶 45 m (1 min)
Sports fieldSportovní centrum - Univerzita Karlova
🚶 385 m (5 min)
PlaygroundDětské hříště
🚶 362 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.