Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 40 m² bez realitkyProkopská, Prague - Malá Strana

Prokopská, Prague - Malá StranaPublic transport 2 minutes of walking • Equipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Poplatky za službyCZK 1,835


Krásný, plně zařízený byt 2+kk, druhé patro rekonstruované historické pavlačové budovy bez výtahu v perfektní lokalitě Prahy 1 – Malá Strana. K příjemným procházkám vybízejí nedaleké Petřínské sady s úžasnými zahradami nebo ostrov Kampa, v blízkosti bytu cyklostezky. Bydlení poblíž proslulých historických památek. Byt prošel kompletní rekonstrukcí se zachováním původních prvků a dřevěných podlah. Byt se nabízí zařízen a plně vybaven nábytkem včetně TV a rozkládací pohovky v obývacím pokoji. Kuchyňská linka s lednicí, mrazničkou, myčkou, sklokeramickou deskou, troubou a mikrovlnkou. Koupelna s vanou a toaletou. Mimořádně velké úložné prostory - v chodbě zabudovaná odkládací skříň a velký botník, velký skleník, v ložnici velká šatna a knihovna, dále je v bytě komora a technická místnost, kde je pračka, sušička, další úložné prostory a kondenzační kotel. Kabelový internet i wifi k přihlášení. Autobusová a tramvajová zastávka Malostranské náměstí 1 minuta chůze od domu. Poplatky se hradí zvlášť, kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Zálohy na energie1750,-Kč (přepis na nájemce) a poplatky v domě 1835,-Kč za 1-2 osoby. Krásný a útulný byt, nutno vidět.

Beautiful, fully furnished apartment 2 + kk, second floor in renovated historical gallery building located in the perfect location in Prague 1 - Malá Strana. The pleasant walks nearby Petrin encouraged with amazing gardens or the island of Kampa, near the flat cycle paths. Living close to the famous historical monuments. The apartment was completely renovated, keeping the original wood floors. The apartment is offered fully furnished including TV and a sofa bed in the living room. Kitchen with refrigerator, freezer, dishwasher, stove, oven and microwave. Bathroom with bath and toilet. Extremely large storage space - built in the hallway storage cupboard and a large shoe, large greenhouse, large walk-in closet in the bedroom and library, as well as in the apartment room and utility room where the washing machine, dryer, additional storage space and condensing boiler. Cable internet and wifi available. Bus and tram stop Lesser Town Square, 1 minute walk from the house. Fees are paid separately, 1750,-Kc energies and 1835,-Kc house fees, deposit of two months rent. Beautiful and cozy apartment, neccessary to see personaly.

Property Characteristics

Listing ID268004
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
ReconstructionComplete
Floor space40
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Balcony
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 171 m (2 min)
Post officePraha 011
\uD83D\uDEB6 314 m (4 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 51 m (1 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDEB6 227 m (3 min)
RestaurantEl Centro
\uD83D\uDEB6 37 m (0 min)
PharmacyFragnerova lékárna U Černého orla
\uD83D\uDEB6 378 m (5 min)
SchoolZákladní škola Karmelitská
\uD83D\uDEB6 174 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Hellichova
\uD83D\uDEB6 470 m (6 min)
Sports fieldSokol Malá Strana
\uD83D\uDEB6 612 m (7 min)
PlaygroundPod Karlovým mostem
\uD83D\uDEB6 469 m (6 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.