Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 55 m² without real estateZelenečská, Prague - Hloubětín

Zelenečská, Prague - HloubětínPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 14,900

+ Service chargesCZK 2,900


Kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk v 2. podlaží (nad přízemím) cihlového domu, celková plocha 55 m2, 350m od metra trasy B, stanice Hloubětín. Jedinečná dispozice bytu zajišťuje výhled z obou pokojů do zeleně na opačnou stranu než je Kolbenova ulice a tudíž absolutní klid. Byt vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka na nádobí, varná deska, trouba, lednice, mrazák). Nadstandardní vybavení bytu: bezfalcové dveře Sapeli, spotřebiče Elektrolux, zařizovací předměty Hansgrohe, Laufen, vchodové bezpečnostní dveře, vestavěné skříně. Koupelna s vanou /připraveno na použití i jako sprchový kout/, WC zvlášť. Plovoucí podlahy. Ústřední vytápění. Rozvody pro kabelovou televizi a internet ve všech pokojích (+ UPC v domě). K dispozici dvě sklepní kóje. Úklid společných prostor v tomto domě zajištěn (součástí poplatků). Bezproblémové parkování na ulici. Výborné dopravní spojení. K nastěhování ihned. Elektrika k převedení na nájemníka, úhrada dodavateli dle spotřeby. Foto je po uskutečněné rekonstrukci, mezitím byt obýval pouze jeden nájemník, který se teď stěhuje. Možnost uhradit 2 měšíční vratnou kauci výhodou.

Completely renovated 2+kk flat of 55 sqm in the apartment house, 350m to metro station Hloubetin /line B/. Quiet flat surrounded by green (both rooms oriented away from Kolbenova street) is equipped with kitchen unit with appliances including dishwasher. High standard equipment: Hansgrohe, Laufen fitments, Electrolux, Mora appliances. Bathroom with combined shower & bathtub; Separate rest room with toilet. Floating floor. Cable TV/internet available. 2 cellars at your disposal. No issue parking on the street. Great commuting to city center. Photo after reconstruction, only one tenant was occupying flat in the meantime, now moving out. Possibility to cover 2 months deposit is a plus.

Property Characteristics

Listing ID264263
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha55
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportHloubětín
🚶 273 m (3 min)
Post officePraha 94
🚶 397 m (5 min)
Shop
🚶 198 m (2 min)
BankKomerční banka
🚶 379 m (5 min)
RestaurantHavana Club
🚶 294 m (4 min)
PharmacyDr.Max
🚶 216 m (3 min)
SchoolZŠ Tolerance
🚶 145 m (2 min)
KindergardenMŠ Zelenečská - odloučené pracoviště Sadská
🚶 255 m (3 min)
Sports fieldbazén Hloubětín
🚶 592 m (7 min)
Playground
🚶 183 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.