Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 30 m² bez realitkyHnězdenská, Prague - Troja

Hnězdenská, Prague - TrojaEquipped
PriceCZK 1,790,000


Prodej rekonstruovaného bytu 1+kk o celkové ploše 30 m2 (sklepní kóje 3 m2) v 9. nadzemním podlaží panelového domu s překrásným výhledem na Prahu. Byt je orientován na jih. Prošel nákladnou rekonstrukcí - nábytek na míru, podlahy, štuky. Cena je včetně standardního zařízení - nábytku, atd. Nová kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči. Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost. Anuita splacena, převod do osobního vlastnictví možný ihned, ne RK děkuji. Tel.: 777618838

Luxury one room apartment with kitchen with the area of 30 m2 for sale. Facing the south it is situated on the 9th floor with beautiful view on Prague. The apartment recently went through reconstruction, the furniture is fitted for the size of the room. All the furniture and the kitchen appliances are included in the price. It is close to the Prague public transport.

Property Characteristics

Listing ID261714
LayoutStudio
Floor9
Building typePrefab concrete
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.