Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 90 m² bez realitkySumavska, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Sumavska, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500


3 Velke nepruchozi pokoje,vhodne pro studenty/pracujici/rodinu.

Nejsem realitka.

Nabizim k pronajmu prostorny zarizeny 3 pokojovy byt v blizkosti pravnicke fakulty, 1 minutu od zastavky tramvaje, 5 minut tramvaji od Ceske. V byte jsou 2 dvoupokoje se samostatnym vchodem, velky obyvak se sedackou a tv, plne vybavena kuchyne, vcetne jidelniho stolu, lednicky, pracky, mikrovlnky atd. Nova koupelna s rohovou vanou, zvlast WC. Ulozny prostor a zvlast mistnost v prizemi na kola, kocarek. Byt je vhodny pro mladou rodinu, par nebo pracujici, studenty. Byt je volny IHNED.

A large 3 bedroom flat, close to centre of town Brno, close to Law Univerzity. Opposite to bus and tram stop. Property has 3 large double bedrooms with a seperate door to each bedroom, all including furniture and tv, fully equipped kitchen with microwave, WM, dining table. New bathroom with corner bath, seperate toilet. Plenty of storage room, extra storage room in the basement for bycicles, pram. Flat is suitable for young family, couples or working professionals, students.No pets or smokers. Available NOW.

Property Characteristics

Listing ID25923
Layout3+1
Floor1
Floor space90
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.