Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 45 m² without real estateŘehořova, Prague - Žižkov

Řehořova, Prague - Žižkov
Monthly rentCZK 10,000


Pronájem bytu 2 1, 62 m2, Praha 3- Vinohrady. Byt je po rekonstrukci, v prostorných pokojích na podlahách parkety, kuchyňská linka s myčkou a sporákem, moderní koupelna s rohovou vanou a přípravou na pračku, wc zvlášť, šatna, prostorná předsíň. K dispozici komora na chodbě (6 m2). Možnost kabelové TV/internetu. Velmi dobrá dopravní dostupnost: 3 minuty pěšky na metro Jiřího z Poděbrad, tramvaj č.11 5 min. Veškerá občanská vybavenost v okolí, nákupní centrum Flóra 10 min. Byt je volný ihned. Cena je 13.000 Kč 3300 Kč poplatky.

RK prosím nevolat.

K nastěhování: 15/03/2008

Nice 2 bedroom flat in Prague 3 – Vinohrady, close to the city centre, 62 m2. Flat newly refurbished, roomy interior with parquets, kitchen with dishwasher and kitchen-range, modern bathroom with bath tub, separate toilet, wardrobe, entrance hall. UPC connection for TV/internet available. Metro station Jiřího z Poděbrad (line A) 3 minutes by foot, 5 min. to tram no.11, 20 min.to Wenceslaw Square by foot, 10 min. to Flóra shopping center.

Property Characteristics

Listing ID2582
Layout1 bedroom
Building typeOther
Užitná plocha45
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.