Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 39 m² without real estateJiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Jiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 14,800

+ Service chargesCZK 2,500
+ Utility chargesCZK 1
+ Refundable depositCZK 35,000


Od 1.4.2024 byt 1+1 v 2.np k nastěhování. Byt se nachází v soukromém bytovém domě na Jiráskové 12 v Brně. V bytě se nachází velké zádveří s kuchyňskou linkou a velkou šatní skříní, samostatná koupelna se sprchovým koutem a wc, včetně pračky. Kuchyňská linka je vybavená dvouplotýnkovou sklokeramickou deskou, digestoří, troubou, dřezem, baterií a vestavěnou myčkou, součástí vestavěné skříně je lednička s mrazákem. Všechny spotřebiče jsou v energetické kategorii A++. Obytná místnost má 25m2 se dvěma novými kastlovými okny směrem do ulice, podlaha dřevěná. Byt je částečně vybaven nábytkem. Jedná se o nadstandardní byt v nově zrekonstruovaném historickém domě. Dům je kvalitně zaizolovaný a všechna okna jsou nová s trojskly, byt má samostaný odpočet všech vstupních energií. Nájem 14.800,- Kč, energie + poplatky cca 2500,- Kč - přesná cena dle spotřebovaného množství energie, připojení internet wifi možné po domluvě.

From the 27th of January 2021, 1 +1 in 2nd floor to move. The apartment is located in a private residential house on Jirásková 12 in Brno. There is a large entrance hall with a kitchen and a large wardrobe, separate bathroom with shower and toilet, including a washing machine. Kitchen is equipped with a two-ring ceramic hob, extractor hood, sink, battery and built-in dishwasher, the refrigerator and freezer. All appliances are energy category A + +. Living room has 25 square meters with two new windows facing the street, wooden floors. The apartment is partly furnished. This is a premium apartment in a newly renovated historic domě. House is well insulated and all relevant windows are new with triple glazing, the apartment has a separate deduction of input energy. Rent 11000, - CZK, Energy 2000, - CZK - exact price depends on the amount of energy consumed, wifi internet connection can be arranged.

Property Characteristics

Listing ID258017
LayoutStudio
Available from01/04/2024
Floor2
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Užitná plocha39
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
HeatingCentral
DesigneLuxurious

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportGrohova
🚶 262 m (3 min)
Post officeBrno 11
🚶 649 m (8 min)
ShopZelenka
🚶 120 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 782 m (9 min)
RestaurantFaust Burger Pub
🚶 219 m (3 min)
PharmacyLékarna na Obilním trhu
🚶 110 m (1 min)
SchoolCírkevní zdravotnická škola
🚶 98 m (1 min)
KindergardenMŠ Mateřídouška
🚶 177 m (2 min)
Sports fieldRajče
🚶 552 m (7 min)
Playground
🚶 207 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.