Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkyV Újezdech, Brno - Medlánky, Jihomoravský Region

V Újezdech, Brno - Medlánky, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 7,800

+ Poplatky za službyCZK 2,200
+ Vratná kauceCZK 20,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný, kompletně, moderně zařízený byt 1+kk s balkónem v novostavbě s výtahem o výměře 34m2 ve vyhledávané lokalitě Brno – Medlánky na ulici V Újezdech. Byt je vybavený moderním, novým nábytkem vyrobeným na míru, vestavená skříň s úložným prostorem, s velkou digitální televizí, CD přehrávačem, nahrávacím zařízením. Nová kuchyňská linka s barovým pultem včetně velké lednice s mrazákem, sklokeramická deska a odsavač, multifunkční trouba, kávovar. V obývací části je k dispozici rozkládací sedací souprava, která slouží i na spaní, a konferenční stolek. V koupelně sprchový kout, keramické umyvadlo s vestavěnou skříňkou, topný žebřík a kolem automatické pračky vestavěné skříně. Předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi s velkým zrcadlem. Balkon 4m2 s plastovým nábytkem. Součástí bytu je sklep. Parkoviště je přímo před domem, bezproblémové parkování celý den.

Autobusová zastávka do 200m, tramvajová zastávka do 500m. V nejbližším okolí domu se nachází rybník, sportovní centrum pilates, kadeřnictví, kavárna, restaurace, autoservis. Ve vzdálenosti do 1km nákupní centrum Billa. Ideální pro 1 osobu, nekuřák, bez zvířat. Vratná kauce ve výši 2 nájmů. Internet, TV s možností nahrávání v ceně.

Volný od srpna 2018, pouze vážní dlouhodobí zájemci. Prohlídky možné po domluvě, po 16hod.

Property Characteristics

Listing ID252954
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.