Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 24 m² without real estateŘíčanova, Prague - Břevnov

Říčanova, Prague - BřevnovPartially equipped • Parking
Monthly rentCZK 10,500

+ Utility chargesCZK 4,900
+ Refundable depositCZK 2


Pronajmu pěkný samostatný byt 1 + kk s příslušenstvím, 24 m2 v přízemí cihlového rodinného domu v prostředí rod.domů se zahradami, v Praze 6 –Břevnově,v klidné ulici. Byt je nově kvalitně zrekonstruovaný, samostatný se zvláštním vchodem, výhled do předzahrádky a protější zahrady. Byt je tichý, útulný, podlaha s novým kobercem,nová okna, malá kuchyňka, skříňka s dřezem, elektr.2-vařičem, závěsné police, 3-dílná skříň, skříňka, stůl atd..Byt je vybaven lednicí, vestavěnou koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem, venk.ventilátorem, samostat.WC ,samostat.elektr.bojlerem, ÚT. Je částečně zařízený - možnost doplnění nábytku dle zájmu a potřeby nájemníka. Předzahrádka u domu je k dispozici k posezení, sušení prádla. Možnost i-netu, možnost parkování, skvělá dopravní dostupnost- 3 min. tram,bus a 10 min.metro, 15 min.centrum, Obchody, supermarkety Kaufland, Albert, Billa, služby, restaurace, kavárny,poliklinika, zdravot.zařízení, nemocnice Moto, Homolka, ÚVN. Dům se nachází blízko zeleného pásu areálu Ladronka - velké možnosti sportování, bruslař.dráha, cyklistika, bowling, procházky, běžky,kolo, tenis,běh, plavání Petynka. V blízkosti obora Hvězda, Břevnovský klášter s oranžerií, velkou zahradou a rybníky, koupaliště Petynka, poblíž Petřín aj.

Byt je vhodný pro 1 osobu či pár. Osobní prohlídka a konzultace bude velmi prospěšná.

RK prosím nekontaktovat.

Ve stejném rodinném domě pronajmu i krásný slunný byt 2+1, jižní dispozice, byt po celkové rekonstrukci, v domě jsou jen 3 bytové jednotky. Pokoje v bytě jsou neprůchozí. Samostatný byt se nachází ve 2.patře s jižním výhledem do zahrady, nová okna, nové samostat. plyn,vytápění s ohřevem vody, termostat.kohouty na každém top.tělese + dálkový bezdrát.termostat – poplatky za energie a služby paušálně dle spotřeby cca 4000-Kč/měs., plyn převeden na nájemníka. Byt je slunečný, teplý, zateplené stropy, částečně zařízený, možnost doplnění nábytku, pokoje na jih, pokoje parkety, koberce, velká předsíň s vestavěnými skříněmi - velký úložný prostor, nová dlažba, nová koupelna se sprch.koutem + umyvadlo, topný žebřík, poličky, nová kuchyň.linka, nový plyn.sporák s elektr.horkovzdušnou troubou, dřez, pressovar, skříňka, samostatná komora s regály, samostatné WC, všude nové obklady, dlažby, malby, repas.nalakované dveře, bezpečnost.vchodové dveře.

Možnost využití předzahrádky k posezení či sušení prádla.aj.

Měsíční nájem činí 20 000 Kč + 4 000 Kč poplatky /elektřina, voda, odpady, pojištění, atd/ + plyn dle vlastní spotřeby /převod na nájemnika/. Byt je vhodný pro 2 osoby či pár.

Velmi přínosné bude osobní jednání a osobní prohlídka bytu.

Property Characteristics

Listing ID251660
LayoutStudio
Available from25/06/2024
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha24
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal

Additional information

Parking
Front garden 25 m²

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.