Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 71 m² bez realitkyZborovská, Prague - Smíchov

Zborovská, Prague - Smíchov
PriceCZK 5,500,000


Činžovní dům po rekonstrukci (novou fasádu, výtah a společné prostory). Byt po rekonstrukci je velmi světlý. Oddělěné koupelna a toaleta. Parketové podlahy. Tento krásně sluncem prozářený apartmán zahrnuje prostornou ložnici, vkusnou a velmi elegantní rohovou přijímací halu, plně vybavenou kuchyň (myčka nádobí, lednice s mrazákem, trouba a elektrická ploténka), pracovnu/pokoj vyhrazený pro hru na klavír, koupelnu s novým, moderně navrženým nábytkem, oddělenou toaletu a technickou místnost s novou pračkou.

Amazing location between the river and center. Reconstructed building with renovated façade, common parts and elevator. Sunny and quiet flat after reconstruction. Parquet.

This very sunny property comprises a large bedroom, an elegant corner reception room, a fully equipped kitchen (dishwasher, fridge and freezer, oven and hotplate), a study/piano room, a bathroom with new design furnitures, separated toilets and utility room with new washing machine.

Property Characteristics

Listing ID24493
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space71
Floor3
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.