Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 290 m² without real estate3051, Nová Ves - Nová Ves u Albrechtic, Královéhradecký Region

3051, Nová Ves - Nová Ves u Albrechtic, Královéhradecký Region
PriceCZK 3,200,000


Prodám dům (bývalý mlýn) Dovoluji si Vám nabídnout, prodej velice prostorného domu na hrázi novoveského rybníka u Albrechtic nad Orlicí o velikosti 29x10m. Pozemek má 5974 m2 - (možnost odkoupení mlýna s menším pozemkem cca 3500m2 ).

Dům je celý podsklepen.Sklep-garáž pro dvě auta, kotelna (kotel na tuhá paliva), sklad paliva a další dvě místnosti o celkové výměře 150m2. Každá z těchto místností má samostatný vstup ze zahrady(možno využít pro vnitřní bazén).

Obytná část(100m2)se skládá ze vstupní chodby, koupelny, třech obytných místností a schodiště. V tomto patře domu je další místnost o velikosti 150m2.Střecha je sedlová(pálená taška srdcovka). Tento dům doporučuji lidem,kteří hledají klid a zároveň dobrou dostupnost měst,Hradec Králové 20km a Pardubice 25km.Nájezd na budoucí dálnici r35 u Rokytna 16km. Lyžařské středisko Deštné v Orlických horách 38km.Týniště nad orlicí 3km.

www.mlyn-novaves.webnode.cz

Property Characteristics

Listing ID242119
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha290
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.