Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 63 m² without real estateKrkoškova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Krkoškova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 9,500

+ Service chargesCZK 2,500


Nabízím k pronájmu prostorný slunný byt 2+1 ve vyhledávané lokalitě Brno-Černá Pole, na ulici Krkoškova. Cihlový dům v osobním vlastnictví, celkem 4 byty. Byt se nachází ve druhém patře, bez výtahu.

Nákres bytu je zařazen mezi fotkami.

Z předsíně vstupujeme do všech ostatních prostor bytu: dvou prostorných neprůchozích pokojů, jednoho do ulice a druhého do zahrady. Kuchyně se vstupem na balkon je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem a digestoří. Koupelna a samostatné WC po rekonstrukci, komora.

Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Vlastní měřidla energií. Možnost využití kabelového internetu a TV od UPC – do bytu je zavedena zásuvka. Sklepní kóje společná pro 2 byty. Možnost využití zahrádky.

Nájemné 9.500,- Kč + záloha na energie a služby. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného včetně zálohy na energie. Vhodné pro 2 až 3 osoby. Nájemní smlouva připravena právní kanceláří dle nového OZ.

V blízkosti zastávky MHD, školy, školky, nákupní střediska, zdravotnická zařízení, parky. Výborná dostupnost do centra města. Volné dohodou po dokončení drobných úprav, ca. od 1.6.

Prohlídky možné kdykoli po domluvě.

Property Characteristics

Listing ID237278
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha63
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.