Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 30 m² without real estateCimburkova, Prague - Žižkov

Cimburkova, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 2,000


K pronájmu nabízíme, světlou garsoniéru v přízemí cihlové budovy na Praze 3 – Žižkově. Byt je zařízený nábytkem, kuchyně vybavena lednicí, sklokeramickým vařičem. V koupelně je sprchový kout a toaleta. Internetové připojení k dispozici. Podlahy jsou vyloženy plovoucí podlahou a dlažbou. Autobusová zastávka Tachovské náměstí je vzdálena tři minuty chůze, cesta odtud do centra trvá asi deset minut. Byt se nachází nedaleko parku Vítkov, jež je ideální pro procházky, běh, či návštěvu místní kavárny a rozhled po Praze z Národního památníku. Kolem domu též leží mnoho restaurací, obchodů, kaváren a hudebních klubů. Jedná se o pronájem na dobu 3 měsíců, na déle dle dohody.

PRAGUE 3 ZIZKOV, RENT FULLY FURNISHED STUDIO APARTMENT.

ADDRESS: CIMBURKOVA

Y.

A beautiful bright furnished ground floor studio apartment in Prague 3 - Zizkov. The kitchen equipped with fridge, glass-ceramic stove. The bathroom has a shower and toilet. Internet connection is available. Wooden floors and tiles. Tachovské náměstí bus stop is three minutes walk, 207 bus directly to the city centre in ten minutes. The apartment is located near the park Vítkov, ideal for walking, running, with view of Prague from the National Monument which is also visible from around prague, the area also has a lot of nice restaurants, shops, cafes and clubs. Flora shopping centre 5min by tram.

Property Characteristics

Listing ID237156
LayoutSmall studio
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.