Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 58 m² without real estateŠkolní, Liberec - Liberec, Liberecký Region

Školní, Liberec - Liberec, Liberecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Service chargesCZK 2,400


Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s balkonem ve čtyřpatrovém domě. Dům po rekonstrukci – zateplení, nové balkony, nová fasáda, plastová okna i dveře.. Byt také po rekonstrukci, nová kuchyně a koupelna vč. nových rozvodů, nové podlahy. Jádro zděné. Oddělené WC. Předsíň s původními vestavěnými skříněmi. Ložnice má okna na sever, balkon v obýváku na jih. Zavedený internet. Vytápěno ústředním topením, bytem i podlahou však vedou stoupačky, které byt v zimě vytopí. Byt je částečně zařízený (obývací stěna, sedací souprava, kuchyňská linka, plynový sporák s elektrickou troubou, lednice, postele – vybavení dle dohody). Nízké náklady za služby – cca 2400 Kč.

Byt má balkon a náleží k němu sklepní kóje. Velmi žádaná lokalita Králův Háj (Kristiánov). Pěkné klidné a slunné místo obklopené zelení. Parkování před domem. MHD je 3 min pěší chůze. Pěšky do centra 15 min. Nedaleko dětské hřiště a pěkný obchod s potravinami (6 min). Dále dům služeb – restaurace, kadeřnictví, cukrárna (3 min).V blízkosti les (5 min) a přehrada (15min). K nastěhování duben/květen. Při podpisu sml. 1x nájem + 1x kauce ve výši nájmu.

Property Characteristics

Listing ID237062
Layout2 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha58
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.