Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 618 m² without real estateNa louce, Hronov - Velký Dřevíč, Královéhradecký Region

Na louce, Hronov - Velký Dřevíč, Královéhradecký RegionPartially equipped
PriceCZK 2,290,000


Do prodeje nabízíme rodinný dům s bazénem v příjemné lokalitě ve Velkém Dřevíči ul. Na louce. Zděný dům z devadesátých let je z velké části podsklepen. V suterénu se nachází větší vstupní hala, garáž, prádelna a komora. V 1.NP obývací pokoj s krbem, kuchyň - vestavné spotřebiče, ložnice, koupelna a samostatné WC. Ve 2.NP jsou dva podkrovní pokoje a půda. Opečovávaná nemovitost je ve velmi dobrém technickém stavu a to včetně parket a dřevěného obložení. Pečlivě udržovanou zahradu zdobí jezírko a bazén. Nespornou výhodou je další samostatná garáž (nyní slouží jako dílna), kryté stání pro auto a posezení s udírnou kryté pergolou. Ústřední vytápění zajištěno elektrickým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva. Ohřev teplé vody-el. boiler. Plyn na pozemku. Obecní voda i kanalizace.

The sale offering family house with swimming pool in a pleasant location in a large Dřevíč Na meadow. Brick house in the nineties is largely a basement. In the basement there is a large entrance hall, garage, laundry and storage room. In 1.NP living room with fireplace, kitchen - built-in appliances, bedroom, bathroom and separate WC. In 2.NP are two attic rooms and attic. Cared for property is in very good condition including floor and wood paneling. Carefully kept garden decorated with pond and swimming pool. The indisputable advantage is more independent garage (currently used as a workshop), covered parking space and a seating area with smoke covered pergola. Central heating provided by electric boiler or solid fuel boiler. Hot water-el. boiler. Gas on the property. Municipal water and sewer.

Property Characteristics

Listing ID237030
Layout6+1
Floor2. podlaží
Building constructionBrick
Užitná plocha618
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.