Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 76 m² bez realitkyNad Ryšánkou, Prague - Krč

Nad Ryšánkou, Prague - KrčEquipped
Monthly rentCZK 14,900

+ Poplatky za službyCZK 5,600


Nabízím k dlouhodobému pronájmu zánovní byt 3 kk, 76 m2 + terasa 39 m2 na Praze 4 v Krči. Byt se nachází v atraktivní lokalitě klidné části města s vynikající dobpravní dostupností do centra, metro trasa C - stanice Budějovická pouhé 3 min.autobusem. Byt je celkově ve velmi dobrém stavu. Kuchyně se zabudovanou kuchyňskou linkou se spotřebiči, prostorný a velmi světlý obývací pokoj, dále pak ložnice a dětský pokoj či pracovna. Mimořádností tohoto bytu je terasa s krásným výhledem na kterou je přímý vstup z obývacího pokoje a ložnice. Byt má vlastní parkovací místo v podzemním parkingu. Byt je k nastěhování ihned.

We offer long-term lease of a new 3 bedrooms apartment, 76 m2 + 39 m2 terrace in Prague 4 Krč. The apartment is situated in an attractive location quiet neighborhood with excellent connection to the city center, underground line C - Budějovická station just 3 min by bus. The apartment is in very good overall condition. Kitchen with built-in kitchen with appliances, spacious and very bright living room, further bedroom and children's room or study. The exceptionality of this apartment is a terrace with beautiful views of which have direct access from the living room and bedroom. The apartment has its own parking space in the underground parking. The apartment is available immediately.

Property Characteristics

Listing ID236889
Layout3+kk
Floor5
Building typeBrick
Floor space76
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.