Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 102 m² without real estateKošetice - Košetice, Vysočina Region

Košetice - Košetice, Vysočina Region
PriceCZK 899,000


Jedná se o prodej zděného cihlového bytu 4+1 VOLNÝ IHNED,celkem 101,7m2 OV ve městě Košetice.(sam.byt 77,2m2,s lodžií 85m2, garáž + sklep16,7m2)Byt se nachází ve druhém podlaží. Byt je v původním, ale udržovaném stavu, do poslední chvíle obydlen.

Bytové jednotky prošly vyčleněním a zřízením Společenství vlastníků jednotek. Dům je poslední bytovkou postavenou v Košeticích v roce 1980. Z fondu oprav dochází k postupným opravám na domě. Nová střešní krytina,nové vch. dveře. Nutno vidět osobně. Vytápění bytu je řešeno vlastním kotlem na TP, který je umístěn v bytě na chodbě - možno přemístit do suterénu domu. Nízké náklady na provoz bytu. Ve městě je kompletní občanská vybavenost, škola, školka, zdrav. středisko atd..v blízkosti nově vybudované dětské hřiště pro nejmenší. Krásný výhled do okolí. Výborné autobusové spojení do hlavního města. Dopr. dostupnost : Pelhřimov 19km, Humpolec 20km, nájezd na D1 13km, Praha po D1 80km, v blízkosti lesy, krásná příroda v létě i v zimě, blízko v.n. Želivka a Trnávka. Dům je obydlen mladými lidmi s malými dětmi s výbornými sousedskými vztahy, 1 byt je prázdný.

Property Characteristics

Listing ID236744
Layout4+1
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha102
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.