Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 75 m² without real estateŘipská, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský Region

Řipská, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,949,000


Nabízíme k prodeji moderní mezonetový byt 3+kk v obci Hovorčovice P-V. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1. a 2. NP v bytovém domě. Byt má podlahovou plochu 74,7 m2 a balkon o velikosti 4,5 m2. V dolním patře se nachází vstupní chodba, koupelna, komora, obytná místnost s kuchyní, na kterou navazuje balkon. V horním patře je umístěna ložnice, dětský pokoj a koupelna, ve štítu je k dispozici půda. Byt je velmi slunný s orientací na JZ, vytápění je zajištěno pomocí plynového kotle. Byt je vybaven kuchyní se spotřebiči Siemens, vestavnými skříněmi a koupelnovým nábytkem. K bytu náleží zahrada, která je ve společném vlastnictví. Obec se nachází na hranici města Prahy se vzdáleností 3 km k OC Letňany. V obci je mateřská školka. Dostupnost veřejnou dopravou je možná PID ze stanice metra Letňany nebo vlakem přímo do obce. Byt prodáváme bez realitní kanceláře, prosím volejte 773 744 920.

Nice modern flat including 3 rooms and kitchen corner, total area 74,7 sqm and the balcony 4,5 sqm. The flat is furnished with customized wardrobes, beds and bathroom cabinets. In the price is also included a common garden with small playground and garden house. The flat is located just on the Prague's borders, close to Prague 9 Letňany. Public transport, railway station as well as kindergraden are available in the village.For more info please call +420 773 744 920.

Property Characteristics

Listing ID236458
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha75
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.