Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 69 m² without real estateTyršovo nábřeží, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský Region

Tyršovo nábřeží, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,350,000


Prodám byt 3+1 v klidné lokalitě Jižního města v Rožnově pod Radhoštěm. Byt je v osobním vlastnictví. Výměra bytu je 69,44m2. Balkon má 4,33m2. K bytu náleží sklep o výměře 7,5m2. V bytě zůstanou skříně v chodbě(2x vestavěná a 1x komoda), skříň v ložnici, nábytek v koupelně, kuchyňská linka včetně spotřebičů (dřez,plynová deska,trouba,digestoř) a počítačový stolek v obývacím pokoji. V oknech jsou sítě proti hmyzu. Mám ještě i zasklení balkónu, které není z tohoto balkónu,ale šikovný kutil ho připasuje. Je potřeba, ale počkat, než proběhne zateplení. Po dohodě za pár korun nechám světla, garnýže i sedačku 3+2+1. Byt bude volný od 1.6.2013. Byt se nachází ve 3.podlaží 4.patrového panelového domu, bez výtahu. Panelový dům má novou sedlovou střechu a má plastové okna. U domu je dostatek místa na zaparkování auta. Letos by se mělo zateplovat.

Property Characteristics

Listing ID236411
Layout3+1
Floor3
Building typePrefab concrete
Užitná plocha69
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.