Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 37 m² without real estateVondroušova, Prague - Řepy

Vondroušova, Prague - ŘepyPartially equipped
Monthly rentCZK 5,900

+ Service chargesCZK 2,790


Pronajmu částečně zařízený 1+1kk, Praha 6 – Řepy

• Máte už dost pronájmů ve vybydlených bytech, kde se vše rozpadá, jádro je plesnivé, elektroinstalace životu nebezpečná a odpady ucpané?

• Nastěhovali jste se a museli jste měsíc gruntovat, aby byl byt vůbec obyvatelný a hygienicky nezávadný?

• Nechcete opět platit kauci, kterou si majitel na konci pronájmu stejně nechá pro sebe?

• Zaplatili jste provizi realitce, ale byt se ukázal jako nevyhovující a Vy jste museli platit další provizi za sehnání jiného?

• Nebo byste raději bydleli v bytě, kde vše voní novotou, majitel je solidní, každoročně Vám poctivě předloží vyúčtování a kauci na konci pronájmu řádně vrátí?

• Myslíte si, že to je, zvláště v Praze, nemožné?

• Přesvědčíme Vás o opaku! Zkuste náš byt!

Náš příběh:

Tento byt původně nebyl zakoupen k pronájmu, měl v něm bydlet člen naší rodiny, ale nastalé události to bohužel změnily. Byt jsme proto kompletně a dosti nákladně zrekonstruovali a vybavili tak, jako bychom ho chtěli užívat sami. Po takové rekonstrukci ho nechceme prodat, třeba se bude jednou v budoucnu hodit někomu z rodiny.

Do té doby bychom ho rádi pronajali, ovšem jen takovému nájemci, který se o něj bude starat jako o vlastní. Výměnou mu nabízíme naprosto solidní jednání, poctivé roční vyúčtovávání záloh, i závěrečné vyúčtování kauce, internetové připojení 10 Mb/s za symbolických 99 Kč měsíčně.

V bytě se nenalézá nic z původní výbavy, jediným původním prvkem jsou vestavěné skříně v chodbě, které však prošly celkovou repasí. Vše ostatní je nové. Byt je vybaven certifikovanými bezpečnostními dveřmi včetně nové zárubně.

Umístění bytu

Byt o výměře 37 m2 je situován v 1. NP a směřují do zcela klidné jednosměrné ulice a malého parku. Ze vstupní chodby vedou po levé straně dvoje dveře do koupelny a na WC, v čele chodby jsou umístěny prosklené dveře do prostorného obývacího pokoje se čtyřmi okny. Obývací pokoj je zakončen kuchyňským koutem odděleným polopříčkou.

Byt prošel kvalitní totální rekonstrukcí. V rámci rekonstrukce je vybaven novými luxusními plovoucími podlahami s dekorem exotického dřeva, novou koupelnou se sprchovým koutem s hlubokou vaničkou, novým odděleným WC, novou kuchyňskou linkou, novými štuky a malbami, novými certifikovanými bezpečnostními dveřmi se zvukovou izolací, internetovým připojením 10/10 Mb/s. V bytě jsou dále nové žaluzie a plastová okna s uzamykatelnými klikami (pro vyšší bezpečnost malých dětí, apod.).

Vše v bytě je nové, nepoškozené a čisté!!!

Přístup do bytu je bezbariérový (vhodné i pro seniory či rodinu s kočárkem).

Vybavení bytu

Byt je vybaven zcela novým bezpečným elektrorozvodem s revizí a novými elektrospotřebiči: Moderní automatická pračka s extrémně nízkou spotřebou vody i elektrické energie, kombinovaná chladnička s mrazákem, elektrický sporák s troubou, digestoř a WiFi router pro přístup k internetu. Další vybavení bytu tvoří mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Nové jsou i radiátory ústředního topení a svítidla. Kompletně renovovány jsou i tři vestavěné skříně v chodbě a jedna v kuchyni a vnitřní dveře. Celý byt je zařízen antialergicky. V bytě je funkční rozvod společné antény s distribucí digitálního televizního signálu všech 4 multiplexů. Pro parkování kočárku/kola je k dispozici čistá uzamykatelná (za dvěma dveřmi) kočárkárna v suterénu pod bytem (dostupná výtahem), cca 15 kroků. Ve stejném místě je i čerstvě renovovaná čistá sušárna. Bezproblémové a bezplatné parkování v blízkosti domu. Sousedé jsou bezproblémoví a tišší, dům je čistý, tichý, pravidelně uklízený a udržovaný.

V domě je v případě zájmu i kabelová TV: UPC, Neuron, Centrio.

Občanská vybavenost a okolí domu.

MHD: 300m: zast. Blatiny (Tram 9, 10, 16, 58, 59, Bus 180), 400m: Zast. Sídliště Řepy: (Bus 180, 264, 380, 602, 607), autobusem 180 lze dojet (za 9 minut) na Metro: B – Zličín, 400m: Vlakové nádraží Praha – Zličín

Základní škola: Vzdálenost 120m, bezpečná cesta mimo hlavní komunikace, stačí přejít jeden přehledný přechod

Školka: Vzdálenost 180m, bezpečná cesta mimo hlavní komunikace, stačí přejít jeden přehledný přechod

Obchody: Albert1 200m, Albert2 + pošta + obchodní centrum: 600m, Billa: 700m, Penny: 1000m

Dětská hřiště: v těsné blízkosti domu - tři nová hřiště pro děti s prolézačkami, multifunkční hřiště pro fotbal a basketbal, (hluk neruší, jsou na druhé straně domu), oplocené dětské centrum se zahradou a pískovištěm 250m. Za domem je malý park mimo silniční komunikace bezpečný pro jízdy dětí na kole apod. za parkem je velkokapacitní bezplatné parkoviště s bezproblémovým parkováním (vzdálenost 100m).

Dům je spravován aktivním SVJ, vše je udržováno ve funkčním stavu, v létě 2013 proběhla výměna vstupních dveří a zabezpečení přístupu do domu čipovým systémem. Jedná se o klidnou bezpečnou lokalitu (nesrovnatelnou s obřími pražskými sídlišti) s výbornou dopravní obslužností. Ve vchodu je pouze 24 bytových jednotek. Vchody domu jsou oddělené (neprůchozí). Byt je v zimním období teplý, neboť se pod ním nachází sklepní prostory s rozvody topení. Dům je nezateplen, ale z novějších typů panelů s vnitřní izolační vložkou.

Kompletní konečná cena pro pronájem 1 osobou: 8789 Kč/měsíčně se skládá z položek:

Nájemné 5900,- + internet 10 Mb/s 99Kč + poplatky 2790 Kč (ročně poctivě vyúčtované)

+ elektřina zálohy dle potřeb nájemce.

V případě pronájmu dvěma osobami se nájemné zvyšuje o 400 Kč, případně + zálohy dle vzájemné dohody.

Nájemní smlouva se uzavírá na dobu určitou, na 12 měsíců s možností prodloužení. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Vratná kauce ve výši 2 čistých nájmů (tj. 11800). Při úhradě nájemného jednorázově v hotovosti předem na rok při podpisu nájemní smlouvy je nájemné za 12. (dvanáctý) měsíc v symbolické výši 1Kč. Neplatíte žádnou nevratnou provizi realitní kanceláři, byt pronajímá přímý majitel.

Pronájem pouze solidnímu, nehlučnému nájemci, výhradně nekuřákovi, který bude o byt náležitě pečovat, nejlépe mladé rodině/páru, bez domácích mazlíčků (s ohledem na nově položené podlahy v hodnotě 35.000,-). Vhodné je ale i pro starší osoby díky bezbariérovému přístupu (zadním vchodem do domu), občanské vybavenosti a rovinatému terénu v okolí. Cizinci prosím pouze po dohodě.

Podmínka uzavření nájemní smlouvy (po špatných zkušenostech s neseriózním nájemníkem): Doložení příjmů nájemce za poslední rok, předložení výpisu z trestního rejstříku, předložení pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou nájemcem.

Potřebujete se na něco zeptat? Chcete si byt nejprve prohlédnout?

Nepřihazujte prosím a kontaktujte mne telefonicky večer od 18 do 21 hodin nebo kdykoliv mailem, odpovím vám obratem.

Tomáš.

Property Characteristics

Listing ID236300
LayoutStudio
OwnershipPersonal
Užitná plocha37
Fully furnishedPartly
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.