Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 47 m² bez realitkySluneční stráň, Liberec - Starý Harcov, Liberecký Region

Sluneční stráň, Liberec - Starý Harcov, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 530,000


Prodám slunný a prostorný byt 1+kk v družstevním vlastnictví na Sluneční stráni v Liberci. Byt se nachází ve třetím patře z celkových čtyř s okny orientovanými jižním směrem. Jedná se o klidnou lokalitu poblíž liberecké přehrady, s lesem doslova za humny. Zastávka MHD (autobus č. 15) je cca 3 minuty chůze od domu.

Z předsíně (7,6 m²) se vchází do koupelny (3,6 m²) i na samostatnou toaletu (1,1 m²) a zasunovacími dveřmi pak do pokoje (28,1 m²) s kuchyňským koutem a balkonem (6,7 m²).

Topení je ústřední dálkové a má vlastní měřič, stejně jako voda a elektřina. V předsíni je na podlaze linoleum, v koupelně, na toaletě a v kuchyňském koutě dlažba a v pokoji plovoucí podlaha z PVC. Okno a dveře na balkon jsou z plastu.

Výše nesplacené anuity je cca 700 000 Kč. Součástí ceny je velká šatní skříň v předsíni a kuchyňská linka. Za mírné odstupné může v bytě zůstat i další kusy nábytku, které jsou vidět na fotografiích.

K bytu náleží suchá a čistá sklepní kóje (4,2 m²). Parkování je možné vedle domu a v případě zájmu můžu k odkoupení nabídnout i práva k užívání garážového stání (13 m²), na kterém zůstává nesplacená anuita cca 70 000 Kč. Cena bytu společně s garáží by byla 550 000 Kč, samotné garáže pak 30 000 Kč.

Property Characteristics

Listing ID235164
LayoutStudio
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space47
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.