Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 110 m² bez realitkyZa Drahou, Český Brod - Liblice u Českého Brodu, Středočeský Region

Za Drahou, Český Brod - Liblice u Českého Brodu, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,150,000


Prodám rodinný dům v Českém Brodě, ulice Za drahou (za veterinární klinikou). Přízemí domu je dispozičně 3+1, v podkroví je další obytný pokoj. Vytápění je ústřední plynové, stejně tak ohřev vody. Dům je v udržovaném stavu, nyní čerstvě vymalovaný a připraven k nastěhování, aktuálně, ani v blízké době není třeba žádných investic. Dům je částečně podsklepen. Příslušenstvím domu jsou 2 garáže a kůlna. Zahrada je slunná, udržovaná. Klidná lokalita na okraji Českého Brodu. Dle územního plánu je okolí určeno pro obytnou zástavbu.

Dům je možné začít používat tak, jak stojí, není třeba žádných investic. V patře je jeden pokoj. Modernějšímu uspořádání místností může vadit průchozí pokoj, ale není problém vybourat dveře z chodby, dále by možná bylo vhodné spojit kuchyň a obývací pokoj v jeden větší prostor. Možná úprava je v dalším plánku, tuto úpravu případně i mohu zajistit. Jsem přímý majitel, dohoda je tedy možná.

Property Characteristics

Listing ID234979
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space110
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.