Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+1 • 280 m² without real estateU Nemocnice, Louny - Louny, Ústecký Region

U Nemocnice, Louny - Louny, Ústecký RegionPartially equipped
PriceCZK 4,400,000


Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji RD v okrajové části města Loun s napojením na výpadovku na Prahu. Dům se na nachází na pozemku 1100m2. RD je po kompletní rekonstrukci, která proběhla do r. 2008. Z původního domu zůstalo jen obvodové zdivo a strop. Nyní nová střecha s podkrovními místnostmi, nové rozvody vody elektřiny, nové teplovodní topení, nová plastová okna s venkovním designem DUB. Plynové ústřední topení s možností samostatného vytápění krbem do systému ústředního topení.Centrální vysavač, Zabezpečovací zařízení. 2x WC s koupelnou, kuchyńská linka masiv-dub, podlahy masiv dubové . Velmi pěkný a prostorný, kompletně podsklepený. Obytná plocha je 190m2 + sklep 90m2. Sklep je přístupný jak z domu, tak má i samostatný vchod z venku. Přístup do domu má dva samostatné vchody a jednoduchým zásahem lze předělat na dům dvougenerační s odděleným vstupem. Nyní je využíván pouze jeden. Dispoziční parametry - V přízemí 2x vstupní chodba, prostorná hala spojená s obývacím pokojem a kuchyní s krbem uprostřed, dále malá koupelna s WC a sprchovým boxem. Celé přízemí má atypické stropy. V prvním patře jsou dva dětské pokoje, ložnice s přístupem na terasu a s výhledem na České středohoří. Pracovna a prostorná druhá koupelna se sprchovým koutem, 2x umyvadlo, wc a hydromasážní vana s ohřevem vody a osvětlením. Dům je vybaven centrálním vysáváním a elektronicky zabezpečen. Před domem je předzahrádka a zahrada je za domem. Za domem na zahradě se nachází zahradní domek se zastřešenou plochou 12x6m. Je zde jak vnitřní posezení u krbu, tak venkovní posezení pod střechou, které pokračuje k venkovnímu bazénu 9x3,5m. Zahradní domek je vybaven kuchyňskou linkou. Pod střechou zahradního domku je možnost spaní - hojně využíváno dětmi přes letní měsíce. Okolo jsou vzrostlé okrasné dřeviny a jehličnaté stromy, jinak všude trávník. Do prostoru zahrady není odnikud vidět.

Celý dům včetně zahrady je vhodný pro rodinu s malými dětmi a nebo pro dvougenerační bydlení. Na domě není dodělaná fasáda. Případnému zájemci při rychlém jednání poskytneme výraznou slevu. V této době je dům již prázdný a možný k okamžitému nastěhování.

Property Characteristics

Listing ID234977
Layout5+1
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha280
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.