Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 9 m² without real estateVltavská, Prague - Smíchov

Vltavská, Prague - SmíchovEquipped
Monthly rentCZK 3,000

+ Service chargesCZK 200


Nabízíme POKOJ. Jsme pár a hledáme na poslední chvíli spolubydlící jelikož nám předchozí z osobních důvodů odřekl. Nájem za pokoj je 3 000Kč vč. energií bez NETU(placen zvlášť). Byt je ve starší zástavbě, proto je bohužel malá koupelna. WC naproti bytu na chodbě. Jinak je byt pěkný, útulný, ve dřevě. Většina vybavení je. Chybí pračka, tu budeme my kupovat zhruba do měsíce, je také k používání. Dále je třeba zaplatit vratnou kauci 3000Kč. K nastěhování IHNED. Spěchá!!! Potřebujeme to mít zaplacené majiteli k 1.3.. V případě dotazů neváhejte psát, zašlu i foto. Pozn.v bytě je britská kočička, která pořád spí =)

POKOJ je neprůchozí, takže zaručeno soukromí. Pište i volejte do půlnoci nebo od brzkého rána, opravdu spěchá. Prohlídky co nejdříve, od zítra. V pokoji postel v patře, velká skříň, židle, koberec a spousta poliček.

V případě zájmu zašlu foto. Nádherná lokalita u Vltavy a metra Anděl.

Property Characteristics

Listing ID234901
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha9
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.