Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 67 m² bez realitkyDuhová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký Region

Duhová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký RegionEquipped
PriceCZK 2,390,000


Prodej krásného, nadstandartního a vybaveného bytu 2+kk v osobním vlastnictví v bytovém komplexu Panorama v Liberci - Zeleném Údolí. Byt je velice vkusně zařízen moderním, vkusným nábytkem a doplňky současného designu. Byt je situovaný na Jihozápad, je tedy velmi slunečný. Dům je sedmipodlažní, zděný, bezbariérový, vybaven výtahem a vlastní plynovou kotelnou. Byt o výměře 67 m² se nachází ve 3.NP domu. K bytu náleží balkon o výměře 7m². Bytová jednotka je vybavena Marmoleem na podlahách, obložkovými zárubněmi a dveřmi v barvě wenge, nadstandartní kuchyňskou linkou i se spotřebiči značky AEG( myčka na nádobí, poloindukční varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř), ke kuchyni náleží prostorná spíž, dále k bytu náleží šatna, v koupelně moderní nábytek, prostorná vestavěná skříň a další nábytek. K bytu náleží prostorná sklepní koje. Parkování možné před domem, nebo je možnost dokoupení garážového stání v domě. Výborná občanská vybavenost a dostupnost do centra města. Nachází se zde škola, školka, supermarkety, obvodní lékaři, lékárna, zastávky MHD ap.Úžasný výhled na Ještěd.K dispozici ihned, hypotéka možná.

Sell ​​beautiful, high standard and equipped apartment 2 bedroom in private ownership in an apartment complex Panorama in Liberec - Green Valley. The apartment is very tastefully furnished with modern, stylish furniture and accessories of contemporary design. The apartment is situated on the Southwest, it is very sunny. The house is a seven-story, brick, wheelchair, equipped with lift and gas boiler. Apartment with an area of ​​67 m² is located in 3.NP house. The apartment has a balcony with an area of ​​7m ². Housing unit is equipped with Marmoleum floors, lined frames and doors in wenge color, deluxe kitchen with appliances and AEG (dishwasher, half-induction hob, oven, hood), the kitchen includes a spacious pantry, as well as the apartment has walk-in closet , the bathroom modern furniture, spacious wardrobe and other furniture. The apartment has a spacious cellar. Parking available in front of the house, or the possibility of buying a garage in the house. Excellent amenities and accessibility to the city center. There are schools, kindergartens, supermarkets, GPs, pharmacy, bus stop ap.Amazing views Ještěd.K available immediately, mortgage possible.

Property Characteristics

Listing ID234862
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
Floor space67
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.