Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 49 m² without real estateMasarykova, Rudná - Hořelice, Středočeský Region

Masarykova, Rudná - Hořelice, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 11,000


Pronajmu velmi pěkný mezonetový dvoupatrový byt v Rudné u Prahy.

Byt je v příjemném dvoupatrovém bytovém domě. Dům je vybaven výtahem, přístupem na čip a má kamerový systém. V přízemí domu jsou dva obchody s potravinami a drogerií. Obyvatelé domu mají možnost parkovat na oploceném soukromém pozemku s bezdrátovým ovládáním vjezdu. Dále je v domě rozveden internet přes LAN. A satelitní příjem.

Byt má 49 m2 a je částečně vybaven viz fotografie. Lednice s mrazničkou, pračka.

Bezproblémové dopravní spojení, 18 min autem do centra Prahy. Autobusová zastávka před domem, včetně noční linky z Prahy. 12 minut autobusem na metro. Zvíře není překážkou. K nastěhování ihned. Cena je včetně všech poplatků mimo spotřeby elektřiny (cca 1200 měs). Přímo od majitele bez provize. Preferuji dlouhodobější pronájem.

Rent a nice Duplex _ apartment in Rudna at Prague.

The apartment is in a charming two floor apartment building. There is an elevator, keyless access _ and the camera system. On the ground floor are two stores grocery and drugstore. Residents of the house can park in the fenced private land with wireless control entry. In the house is available  internet via LAN. And satellite programs are available.

The apartment has 49 m2 and is partly furnished see photos. Fridge-freezer, washing machine.

Seamless transport links, 18 minutes by car to the city center. Bus stop in front of the house, including night flights from Prague. 12 minutes by bus to the metro. The animal is not an obstacle. Available immediately. Price is final including all taxes. Directly from owner no commission. Prefer long term lease.

Property Characteristics

Listing ID233489
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha49
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.