Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² bez realitkyKrakovská, Prague - Nové Město

Krakovská, Prague - Nové MěstoEquipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


PROSÍM RK VUBEC NEVOLAT! DĚKUJI

Pronájem krásného prostorného bytu 2+1 o celkové ploše 70m2 s okny do klidného dvora a možnosti parkovaní. Nachází se v prvním patře cihlového domu v atraktivní lokalitě Praha 1 - Nové Město v pěším dosahu centra a výbornou dopravní dostupnosti. Ve vybavení bytu je nova kuchyňská linka, patro na spaní, sprchový kout, WC. Jádro bytu je zděné, topení je plynové, na podlahách plovoucí podlahy, obnovené parkety a dlažba, nova plastová okna, vysoké stropy a krásné interiérové původní dveře. Veškerá občanská vybavenost, sportovní aktivity (bazén, fitness, tenis). Volný po dohodě.

Apartment to rent:

windows located to the southern quiet yard with a possibility of parking right in the centre of Prague. Apartment is situated on the first floor of a brick house in the attractive location of Prague 1 - New Town within a walkable distance to the all-around city transportation nearby the Wenceslas Square.

It is fully furbished with a new kitchen, reconstructed bathroom and shower room, gas heating, floating floors, refurbished parquet floors, new plastic windows, 4 meter high ceilings and ancient renovated interior doors. All around municipal and sport facilities (swimming pool, gym, tennis courts)

Availability upon agreement.

Property Characteristics

Listing ID233277
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space70
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.