Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 703 m² without real estatePražská, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými lesy, Středočeský Region

Pražská, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými lesy, Středočeský Region
PriceCZK 850,000


Nabízíme ke koupi stavební pozemek o výměře 703 m2, vhodný k výstavbě rodinného domu. Pozemek se nachází v neobydlené části lesa, ca. 1km jihovýchodně od Kostelce nad Černými Lesy a ca. 500 m od hlavního tahu na Prahu a Kutnou Horu. Ideální pro milovníky přírody a všechny toužící po samotě bez sousedů. Na pozemku se nachází hrubá stavba (obvodové zdi), která plynutím času utrpěla značné poškození. Byla zde plánovaná stavba rodinného domu, která nebyla dokončena. Na pozemku se nachází studna. Vedlejší pozemky vlastní z levé části město Kostelec n. Č.L., z pravé části Kostelecká Zemědělská Společnost a příjezdová lesní cesta je zabezpečena závorou. Prosím ne RK. Kontakt: T. Šimečková, tezsim@gmail.com, mobil 734 457 648 (po 17hod).

Property Characteristics

Listing ID233141
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Plocha 703
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.