Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 56 m² bez realitkyNádvorní, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký Region

Nádvorní, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,300,000


Nabízím k prodeji pěkný a slunný byt 2 + kk,56m2 s balkonem a sklepní kójí v osobním vlastnictví. 1.NP nového bytového domu v Liberci Rochlice (kolaudace v 8/2008). Klidné a příjemné bydlení. Byt má celkovou podlahovou plochu 56 m2 a je dobře dispozičně řešen: prostorný pokoj s kuchyňskou linkou, příjemná ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem, předsíň, balkón a sklepní kóje. V okolí je velmi dobrá občanská vybavenost: školka, škola, obchody, pošta, zdravotní středisko a zastávky MHD. Možnost internetu a kabelové televize. Výborná dopravní dopravní dostupnost do centra a ostatních částí města a na dálnici na Prahu. Volný ihned. Prohlídky po dohodě kdykoli.

Offer for sale a nice and sunny apartment 2 + kk, 56m2 with balcony and cellar in private ownership. 1.NP in a new building in Liberec Rochlice (approval in 8/2008). Quiet and comfortable living. The apartment has a total floor area of ​​56 m2 and a good layout: spacious room with kitchen, comfortable bedroom, bathroom with bath and shower, corridor, balcony and cellar. There are very good amenities: kindergarten, school, shops, post office, medical center and bus stop. Internet connection and cable TV. Excellent transport accessibility to the city and other parts of the city and on the highway of the city. Available immediately. Guided by agreement at any time.

Property Characteristics

Listing ID232943
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space56
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.