Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 46 m² bez realitkyBraniborská, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský Region

Braniborská, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 870,000


Prodám světlý byt 2+1 v klidném prostředí poblíž lesoparku (do 50 m) o celkové ploše 46,2 m2 v 1. patře v ul. Braniborská. Byt je v družstevním vlastnictví. Celková plocha bytu 46,2 m2 zahrnuje 41,6 m2 užitné plochy bytu, 2 balkony o celkové ploše 2,6 m2 a sklepní kóji o ploše 2,0 m2. Velikosti jednotlivých místností jsou: kuchyň 5,6 m2, obývací pokoj 14,2 m2, ložnice 14,2 m2, předsíň 3,6 m2, koupelna 2,9 m2, toaleta 1,0 m2.

Byt je orientován jihovýchodně (obývací pokoj s kuchyní) a severozápadně (ložnice). Oběma pokojům náleží balkony, každý o ploše 1,32 m2. Světlá kuchyň s oknem je vybavena kuchyňskou linkou, el. sporákem, digestoří a odvětrávanou spíží. V kuchyni též příprava na instalaci myčky - vyústění vody a odpadu. Koupelnové jádro je zděné se samostatnou toaletou. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha (obývací pokoj), dlažba (kuchyně, jádro, chodba) a PVC (ložnice). V bytě je zásuvka na telefon i na připojení TV.

Topení je ústřední z plynové kotelny náležící objektu. V celém domě jsou plastová okna, dům je bez výtahu. Dům i byt jsou ve velmi dobrém stavu, který odpovídá kompletní rekonstrukci v roce 2004. K nemovitosti náleží suchá a čistá sklepní kóje umístěná ve vytápěné uzamykané místnosti v 1. NP (pouze cca 7 schodů) ploše 2 m2. V 1. NP je dále prosvětlená, vytápěná a uzamykaná kočárkárna s kolárnou a sušárna. Bezproblémové parkování na cca 50 m vzdáleném parkovišti se závorou na dálkové ovládání. Parkoviště je vyhrazeno pouze pro členy družstva.

Kompletní občanská vybavenost, škola, školka, supermarkety, banky, pošta, restaurace aj. Kvalitní vlakové spojení - do Prahy jezdí ve všední dny 2 x do hodiny, o víkendu 1-2 x do hodiny, část spojů přímá až na Masarykovo nádraží. Do budoucna plánováno i přímé autobusové spojení.

Kontaktní telefon 734 410 190 nebo email stika@email.cz. Při rychlém jednání možná sleva. V případě potřeby úvěru rádi poradíme nebo i zařídíme. Tento inzerát není určen pro realitní kanceláře.

Property Characteristics

Listing ID231857
Layout2 bedroom
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space46
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.